ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κόντε κάνει αγωγή στην Τσέλσι

Chelsea manager Antonio Conte during the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte during the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αντόνιο Κόντε απολύθηκε από την Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε τη θέση, αλλά πέρα από το σύνολο του συμβολαίου του που θα εισπράξει, αξιώνει αποζημίωση λόγω καθυστερημένης λύσης της συνεργασίας.

Δεν θα είναι ήρεμο το διαζύγιο του Αντόνιο Κόντε με την Τσέλσι, η οποία απέλυσε τον Ιταλό προπονητή και πήρε στη θέση του τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος πέρυσι ήταν στη Νάπολι.

Ο Ιταλός προπονητής, πέρα από το σύνολο του συμβολαίου του που θα εισπράξει, έ κανε αγωγή στους Λονδρέζους και αξιώνει αποζημίωση από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς λόγω καθυστερημένης λύσης της συνεργασίας.

Ο Κόντε πατάει στο ότι ήταν γνωστό πως δεν θα συνέχιζε στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως απολύθηκε πριν μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει επαγγελματικές ευκαιρίες, διότι είχε συμβόλαιο που τον δέσμευε.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών δεν είναι καθόλου καλές πλέον, ο Κόντε αισθάνεται πικραμένος από τη στάση της Τσέλσι, γι' αυτό και θα την κυνηγήσει όσο δεν πάει. Όσο για τα χρήματα που θα λάβει για το συμβόλαιό του, ανέρχονται σε 10,5 εκατ. ευρώ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ