ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κόντε απάντησε στον Μουρίνιο

Ο Κόντε απάντησε στον Μουρίνιο

Ο τεχνικος της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη λήξη του νικηφόρου ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 των "Κόκκινων Διαβόλων". Παρ' όλα αυτά, μετά τη λήξη του αγώνα, ο έντονος διάλογος του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αντόνιο Κόντε έγινε αντικείμενο συζήτησης απ' τους φιλάθλους και όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το "Sky Italia", ο Πορτογάλος τεχνικός ενοχλήθηκε απ' τη συμπεριφορά του Κόντε, ο οποίος ζήτησε απ' τους φιλάθλους να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκροτήσουν τους παίκτες των "μπλε" μετά το 4-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου κι αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

"Άκουγα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Εκείνη την στιγμή υπήρχε απόλυτη ησυχία. Γι' αυτό το λόγο και εξαιτίας του εύρους της νίκης ζήτησα απ' τους φιλάθλους μας να χειροκροτήσουν τους παίκτες, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές άξιζαν αυτό το χειροκρότημα. Δεν έκανα κάτι περίεργο, γνωρίζω πώς να συμπεριφέρομαι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Δεν είμαι απογοητευμένος απ' την εμφάνιση"
Το twitter "κράζει" τον Μουρίνιο για την τεσσάρα
Οι πανηγυρισμοί του Κόντε και οι ψίθυροι του Μουρίνιο
Super Τσέλσι, 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ