ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ιγκουαΐν αντί του Κόστα για την Τσέλσι

Ο Ιγκουαΐν αντί του Κόστα για την Τσέλσι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Νάπολι θεωρείται ο ιδανικός από τους σκάουτ της Τσέλσι, ώστε να αποκτηθεί για τη θέση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει σκοράρει μόνο δύο φορές.

Για να επωφεληθεί από την εκτελεστική του δεινότητα απέκτησε τον Ντιέγκο Κόστα ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά μέχρι στιγμής ο Ισπανός επιθετικός έχει διακριθεί στους... καυγάδες και στις κοκορομαχίες! Ο Κόστα έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ στην Premier League και δεν αποδεικνύεται η εγγύηση που χρειάζεται η Τσέλσι στο σκοράρισμα, οπότε έχει αρχίσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι σκάουτ έχουν εισηγηθεί τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει στη φιλοσοφία του Ζοζέ Μουρίνιο. Φυσικά, η αντίδραση της Νάπολι είναι άγνωστη, αφού πρόκειται για τον βασικό επιθετικό της και έναν εκ των καλύτερων παικτών της.

Οι πληροφορίες ότι επίκειται επίσημη πρόταση της Τσέλσι στη Νάπολι διαδίδονται όλο και πιο συχνά και απομένει να φανεί εάν ο Ντιέγκο Κόστα θα μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση... Προλαβαίνει να το κάνει, μπορεί όμως;

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ