ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αμπράμοβιτς έκοψε το σπορ ντύσιμο στον Σάρι!

Maurizio Sarri, the new Chelsea football team manager, smiles at a press conference to introduce him at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Maurizio Sarri, the new Chelsea football team manager, smiles at a press conference to introduce him at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα πρέπει να αλλάξει το ντύσιμο του αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει τον προπονητή του να φοράει κουστούμι. Ο νόμος του κόβει και το κάπνισμα.

Πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι γνωστός για δύο ακόμα λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την αγάπη του στο σπορ ντύσιμο και ο δεύτερος για το κάπνισμα.

Όπως φαίνεται όμως στην Τσέλσι θα αναγκαστεί να αποχωριστεί και τα δύο.

Το σπορ ντύσιμο είναι κάτι το οποίο το απαγορεύει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει ο προπονητής της ομάδας του να είναι ανάλογα ντυμένος και για αυτό το λόγο ήδη σε όλες τις εμφανίσεις του ω;ς προπονητής των "μπλε" ο Σάρι φοράει κουστούμι.

Napoli coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Napoli and Sassuolo, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Jan. 16, 2016. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Napoli and Sassuolo, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Jan. 16, 2016. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP

Την ίδια ώρα ο Ιταλός κόουτς θα πρέπει να αποχωριστεί και το κάπνισμα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σάρι έκανε μία τζούρα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όσο ήταν στον πάγκο της Νάπολι. Τώρα δεν θα μπορεί να το κάνει αυτό αφού το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους του γηπέδου στην Αγγλία.

Κάπως έτσι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα πρέπει να αποχωριστεί δύο από τις αγαπημένες του συνήθειες στην Αγγλία.

Photo credits: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth / Kirsty Wigglesworth)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ