ΤΣΕΛΣΙ

Ντιέγκο Κόστα: "Χαρούμενος στην Τσέλσι, όχι στο Λονδίνο"

Chelseas Diego Costa during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Diego Costa during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ακόμη μία ένδειξη ότι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα θα χωρίσουν τους δρόμους τους το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο Ισπανός φορ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη ζωή στο Λονδίνο.

Η επικρατούσα κατάσταση ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα φαίνεται να είναι καλή, παρότι διαταράχθηκε τον περασμένο Ιανούαριο, όταν ο Ισπανός επιθετικός σκεφτόταν πολύ σοβαρά την προοπτική της κινέζικης Super League.

Οι "μπλε" διανύουν εξαιρετική σεζόν, βρίσκονται κοντά στο να κατακτήσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα και ο 28χρονος έχει αποτελέσει σημαντικότατο μέλος της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι παραμένει ανοιχτό, καθώς υποστήριξε εμμέσως πως δεν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή στο Λονδίνο.

"Είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είμαι χαρούμενος με τη ζωή στο Λονδίνο. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με αυτό", είπε χαρακτηριστικά ο άσος της Τσέλσι.

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει σκοράρει 17 γκολ στη φετινή Premier League, αποτελώντας -μαζί με τον Εντέν Αζάρ- το μεγαλύτερο επιθετικό "όπλο" του Αντόνιο Κόντε στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι ενδείξεις ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει είναι αρκετές, τη στιγμή που τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τους Ρομελού Λουκακού, Αλέξις Σάντσες και Άλβαρο Μοράτα ως πιθανότερους αντικαταστάτες του στο "Stamford Bridge".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ