ΤΣΕΛΣΙ

Ντιέγκο Κόστα: "Ο Κόντε μου είπε ότι δεν με υπολογίζει στην Τσέλσι"

Chelsea's Diego Costa, left, shakes hands with Chelsea's team manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Diego Costa, left, shakes hands with Chelsea's team manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Ντιέγκο Κόστα έριξε τη "βόμβα" μετά το φιλικό της Ισπανίας με την Κολομβία, αποκαλύπτοντας ότι ο Αντόνιο Κόντε του έστειλε μήνυμα και του κατέστησε σαφές ότι δεν τον θέλει στην Τσέλσι της επόμενης σεζόν.

Συμβαίνει ακόμη και στις "καλύτερες οικογένειες". Όπως για παράδειγμα στην οικογένεια της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τσέλσι. Ο Ντιέγκο Κόστα είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση της Premier League από τους "μπλε", καθώς πέτυχε 20 γκολ με την ομάδα του Λονδίνου στη σεζόν που μόλις τελείωσε.

Η σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε πέρασε από "χίλια κύματα". Στα μέσα του Ιανουαρίου οι δύο άνδρες είχαν καυγά με τον Βραζιλιάνο (αλλά διεθνή Ισπανό) επιθετικό να μένει εκτός αποστολής.

Η σεζόν τελείωσε, η Τσέλσι πήρε το πρωτάθλημα και ήρθε η ώρα για... ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Λίγο μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις εθνικές Ισπανίας και Κολομβίας, ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Κόντε του έστειλε μήνυμα και του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για τους "μπλε" της επόμενης σεζόν. Έτσι, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ατλέτικο, αλλά η απαγόρευση μεταγραφών στους "κολτσονέρος" τον προβληματίζει.

"Έλαβα ένα σύντομο μήνυμα από τον αριθμό του Κόντε, στο οποίο αναφέρει ότι δεν με υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Θα είναι γιατί τα πήγα άσχημα αυτό το χρόνο... είναι ντροπή. Του απάντησα και περιμένω από τη διοίκηση να αποφασίσει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής δεν με υπολογίζει και δεν με θέλει εκεί. Έτσι, ψάχνω ομάδα.

Όταν ο προπονητής δεν σε υπολογίζει, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φύγεις. Θα πρέπει να με πουλήσουν στις εκπτώσεις... Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στην Ατλέτικο, αλλά πρέπει να σκεφτώ τα πάντα. Υπάρχει το Μουντιάλ μπροστά και πρέπει να σκεφτώ. Πρέπει να παίζω. Το να είμαι τέσσερις ή πέντε μήνες χωρίς να παίζω, θα κάνει δύσκολη τη ζωή μου", υποστήριξε ο Ντιέγκο Κόστα.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ