ΤΣΕΛΣΙ

Νέος τραυματισμός για Φαλκάο

Νέος τραυματισμός για Φαλκάο
© BPI / JOE TOTH

Ο Κολομβιανός άσος της Τσέλσι, Ραδαμέλ Φαλκάο, υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες, όπως υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετρά μόλις 258 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι σε συνολικά δέκα συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο η μία στην αρχική ενδεκάδα. Τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα για την ομάδα του Λονδίνου, αλλά και για τον Κολομβιανό άσο της, Ραδαμέλ Φαλκάο.

Την ώρα που πληθαίνουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο "Τίγρε" δεν θα επανέλθει στην προτέρα αγωνιστική κατάσταση, μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο ως παίκτης του Μονακό τον Ιανουάριο του 2013, ένας νέος - μυϊκός - τραυματισμός έρχεται να σκορπίσει ανησυχία στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί στο "στρατόπεδο" της Τσέλσι.

Το παραδέχθηκε ο ίδιο ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου, για την 4η αγωνιστική του Champions League: "Έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, θα επανέλθει σε μερικές εβδομάδες", χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής του.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι, μόνο στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον (ήττα 1-3) στις 3 Οκτωβρίου.

Ο Κολομβιανός αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μονακό κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο με τους "μπλε" να καταβάλλουν στους "Μονεγάσκους" το ποσό των 22.300.000 ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ