ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Οι ομάδες μου είναι θύμα συνωμοσίας της Uefa"

Μουρίνιο: "Οι ομάδες μου είναι θύμα συνωμοσίας της Uefa"

Φοβερά τα παράπονα του Ζοζέ Μουρίνιο για την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ραμίρες τα οποία συνοδεύτηκαν φυσικά με τρομερές ατάκες. Διαβάστε αναλυτικά (video)

José Mourinho is back! Μόλις στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην επιστροφή του στην Τσέλσι, ο Πορτογάλος τεχνικός τα έβαλε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Αιτία της έκρηξής του, η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ραμίρες στο 85ο λεπτό. "Οι ομάδες μου είναι θύμα συνωμοσίας της Uefa", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο και συνέχισε:

"Αυτή είναι η ιστορία μου με την Uefa εδώ και πολύ, πολύ καιρό. Έχω φανταστική εμπειρία του να παίζω με 10 παίκτες στις διοργανώσεις της Uefa. Σπουδαία εμπειρία.

Γι' αυτό και μπορώ να αντιδρώ, να κοουτσάρω τους παίκτες μου με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και αν παίζουν με 10, όσο και κουρασμένοι να είναι, να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και να βρίσκουν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αυτή η εμπειρία μου, βοήθησε την ομάδα σήμερα".

Σε ερώτηση για την δεύτερη κίτρινη κάρτα, έγινε πιο συγκεκριμένος:

"Αυτοί που βγάζουν το ψωμί τους από το ποδόσφαιρο, πρέπει να νιώθουν ένα πολύ σημαντικό κανόνα: το πάθος για το ποδόσφαιρο.

Αν είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν σκοτώνεις έναν τελικό με μια δεύτερη κίτρινη σαν και αυτή. Δεν τον σκοτώνεις τον τελικό. Υπήρχαν τόσες άλλες κίτρινες που δεν έδωσε ο διαιτητής. Ένας καλός Άγγλος διαιτητής θα σταμάταγε τον αγώνα και θα έλεγε στον Ραμίρες: Κοίτα, δεν πλήγωσες κανέναν αλλά δεν πρέπει να το ξανακάνεις.

'Η θα έλεγε στους παίκτες της Μπάγερν: Μην βουτάτε, μην προσπαθείτε να προκαλέσετε. Παίξετε δίκαια. Αν με ρωτήσετε με βάση το γράμμα του νόμου, ναι ήταν κίτρινη. Αλλά δεν προχωράς έτσι. Φυσικά, δεν είναι κάτι καινούριο για μένα.

Έχω παίξει 2-3 φορές με 10 απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πήγα εκεί με την Ίντερ και έπαιξα ημιτελικό Champions League με 10 παίκτες για μία ώρα. Και με τη Ρεάλ έπαιξε ημιτελικό με 10 παίκτες. Και τώρα με την Τσέλσι, επιστρέφω και παίζω τελικό Σούπερ Καπ με 10. Κάντε τις αναλύσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: Μάλλον είμαι άτυχος", κατέληξε με ειρωνική διάθεση.

Δείτε αναλυτικά τα γκολ και την ανασκόπηση του τελικού που βρήκε νικήτρια στα πέναλτι την Μπάγερν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ