ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Με τον Ρονάλντο κρατώ τις αναμνήσεις"

Μουρίνιο: "Με τον Ρονάλντο κρατώ τις αναμνήσεις"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη σε πορτογαλικά ΜΜΕ, υποστήριξε πως δεν έχει προσωπικές σχέσεις με τον Ρονάλντο, ωστόσο κρατά μόνο τις καλές αναμνήσεις από τη συνύπαρξή των, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, TVI24, αναλύοντας τις δύσκολες αποφάσεις του για το χτίσιμο της νέας Τσέλσι, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση του με τον Ρονάλντο και υποδεικνύοντας την τύχη ως το απαραίτητο συστατικό της δουλειάς του προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τσέλσι: "Μου αρέσει πολύ να ζω εδώ. Μου αρέσει ο,τι με περιβάλλει. Ο σύλλογος, το πρωτάθλημα, τα συναισθήματα, η πόλη. Είμαι χαρούμενος και ναι είμαι ήρεμος. Πρώτη φορά στην καριέρα μου δε σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Σε όλες τις άλλες σκεφτόμουν αυτό. Μετά την Πορτογαλία, πήγα στην Αγγλία, αυτό που ήθελα να κάνω, μετά στην Ιταλία που μου ξυπνούσε μία ειδική περιέργεια. Μετά μου έλειπε η Ισπανία, πήγα στην Ισπανία. Έχω ένα πρότζεκτ, τελείως διαφορετικό. Η ομάδα που χτίσαμε το 2004 διήρκεσε χρόνια, και μόλις έληξε. Το financial fair-play επέβαλλε το χτίσιμο μίας ομάδας που θα διαρκέσει άλλα δέκα χρόνια."

Αποχωρήσεις των "παιδιών" του: "Είναι δύσκολες αποφάσεις, αλλά επαγγελματικές. Έπρεπε να προετοιμαστώ γι' αυτές και δεν είναι εύκολο να μιλήσω για τον Λάμπαρντ, τον Κόουλ ή τον Εσιέν. Το να βλέπω τέτοιους ποδοσφαιριστές που τους έκανα μεγάλους και με έκαναν μεγάλο στο τελευταίο στάδιο της καριέρας τους, με πονάει. Από ποδοσφαιρική άποψη, νομίζω ότι Φρανκ Λάμπαρντ υπάρχει μόνο ένας και δε θα εμφανιστεί άλλος τόσο γρήγορα."

Ρονάλντο: "Ποια σχέση; Πιο σημαντικό από τη σχέση είναι η ανάμνηση, γιατί σχέση δεν υπάρχει. Είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ και είμαι προπονητής της Τσέλσι, δε συναντιόμαστε στο δρόμο. Σχέση όχι. Ανάμνηση, ναι. Και πάντα προτιμώ να κρατώ τις καλές εξ΄αυτών. Θυμάμαι μία μηχανή των γκολ που με βοήθησε πολύ να κατακτήσω τίτλους. Εύχομαι το καλύτερο για την καριέρα του, περισσότερο με την εθνική αλλά και με τη Ρεάλ."

Τι είναι πιο σημαντικό για τη δουλειά του προπονητή: "Η τύχη"

πηγή: Maisfutebol

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ