ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Καλύτερα να είχα πάρει ρεπό... "

Μουρίνιο: "Καλύτερα να είχα πάρει ρεπό... "

Η Τσέλσι κέρδισε την Έβερτον με 6-3, αλλά τα γκολ που δέχτηκε δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τα καυτηρίασε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Έβερτον παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση συνοδεύτηκε από νίκη, και καυτηρίασε το γεγονός με το δικό του ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο.

"Δε θέλω να μιλήσω για την Έβερτον ή για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, γιατί η δική μου ομάδα διέπραξε πολλά αμυντικά λάθη. Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω, γιατί την Τετάρτη το βράδυ περάσαμε μιάμιση ώρα να δουλεύουμε πάνω στις στημένες φάσεις και στις σέντρες από τα πλάγια, καθώς και πως να τις απομακρύνουμε από την περιοχή μας.

Φανταστείτε ότι δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Καλύτερα να είχα πάρει ρεπό και να περνούσα τη μέρα στο σπίτι, με τη γυναίκα μου και τα παιδιά", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Έβερτον.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ