ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν μπορεί τρία παιχνίδια τη βδομάδα ο Κόστα"

Μουρίνιο: "Δεν μπορεί τρία παιχνίδια τη βδομάδα ο Κόστα"
© MARC ATKINS / OFFSIDE

Δεν είναι σε θέση να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα ο Ντιέγκο Κόστα σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο αυτή τη στιγμή.

Από τον πάγκο είδε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σάλκε ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να του δώσει ανάσες, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν το έκανε επειδή ήθελε να τον έχει φρέσκο για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά επειδή ο πρώην φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να βγάλει τρία παιχνίδια την εβδομάδα αυτή τη στιγμή.

"Πήγε στην εθνική ομάδα σε άριστη κατάσταση και γύρισε τραυματισμένος. Ωστόσο, αυτό που έγινε με τον Ντιέγκο έχει γίνει και με άλλους παίκτες σε άλλες εθνικές ομάδες. Δεν έχω να πω τίποτα επί του θέματος, συμβαίνουν αυτά. Έπαιξε ένα παιχνίδι και ήταν τέλειος, μετά πήγε στην εθνική ομάδα, αγωνίστηκε κόντρα στη Γαλλία και επέστρεψε τραυματίας.

Ο Κόστα έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να βγάλει αυτή τη στιγμή τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Αν έχει μία βδομάδα για να ξεκουράσει τους μύες του μπορεί να παίξει ξανά βασικός, όπως έγινε και όταν επέστρεψε από την εθνική. Ωστόσο, τρεις μέρες δεν αρκούν. Δεν ήταν ότι τον προστάτευα για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά επειδή δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί μετά το Σάββατο. Προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι την Κυριακή".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ