ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Αφαιρέστε βαθμούς και τίτλους..."

Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during  the preseason soccer match between SV  Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014.   (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea
Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during the preseason soccer match between SV Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea AP

Ισχυρές κυρώσεις που θα κυμαίνονται από την αφαίρεση βαθμών έως και αυτή των τίτλων, ζήτησε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, για όσες ομάδες παραβιάζουν το Financial Fair Play.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Μάντσεστερ Σίτι και ο τεχνικός της πρώτης, Ζοζέ Μουρίνιο, προθερμαίνει το έδαφος της κόντρας, καθώς θυμήθηκε το Financial Fair Play, κατέστησε σαφές ότι οι ισχύουσες κυρώσεις για τους παραβάτες του δεν επαρκούν και πρότεινε νέες πολύ αυστηρές.

"Νομίζετε ότι το να τιμωρούνται με πρόστιμα οι σύλλογοι είναι επαρκές; Θα ήταν πιο δίκαιο να αφαιρούνται βαθμοί ή τίτλοι από την UEFA. Εάν ένας σύλλογος ξεκινούσε ένα πρωτάθλημα, αυτό θα μπορούσε να του κοστίσει την έξοδο στο Champions League, θα είχε πρόβλημα και θα πρόσεχε αναγκαστικά", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο με φανερές σπόντες προς την αυριανή αντίπαλο της Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει κατηγορηθεί για παράβαση του Financial Fair Play.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ