ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Προπόνησα τον πραγματικό... Ρονάλντο"

Μουρίνιο: "Προπόνησα τον πραγματικό... Ρονάλντο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε τη σπόντα του στον Κριστιάνο Ρονάλντο με συνέντευξή του, τονίζοντας πως ήταν τυχερός που προπόνησε τον... Βραζιλιάνο Ρονάλντο. Τι είπε για Μπέιλ & Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ήμουν προπονητής για πρώτη φορά το 2000, όμως πριν από αυτό, ήμουν βοηθός σε μεγάλους συλλόγους με άλλους μεγάλους προπονητές και είχα υπό τις οδηγίες μου τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ήμουν 30 ετών και προπονούσα τον Ρονάλντο, όχι αυτόν (τον Κριστιάνο) αλλά τον πραγματικό, τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο", τόνισε ο νυν τεχνικός της Τσέλσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Espn (τη σεζόν 1996-97 ήταν βοηθός του Μπόμπι Ρόμπσον στη Μπαρτσελόνα στη μοναδική σεζόν που ο Ρονάλντο φόρεσε τη φανέλα των Καταλανών), δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι σχέσεις του την περασμένη περίοδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Μουρίνιο: "Προπόνησα τον πραγματικό... Ρονάλντο"

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη ο Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει πέρυσι από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φέρει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" τον Γκάρεθ Μπέιλ.

"Είχα ζητήσει από τον σύλλογο να τον αποκτήσουμε την περασμένη σεζόν αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Είναι ένας φανταστικός παίκτης που ταίριαζε στο παιχνίδι της Ρεάλ. Ο Αντσελότι είναι ένας έμπειρος τεχνικός που ξέρει πως να πάρει το μάξιμουμ από τον ποδοσφαιριστή.

Μουρίνιο: "Προπόνησα τον πραγματικό... Ρονάλντο"

Φαίνεται πως η Ρεάλ θα κάνει δικό της φέτος τον Μπέιλ και είμαι χαρούμενος για αυτούς καθώς θα υπογράψουν έναν φανταστικό παίκτη.

Τα νούμερα που ακούγονται για τη μεταγραφή του είναι τεράστια όμως τώρα η πίεση θα μεταφερθεί στον παίκτη για να δείξει αν άξιζε την επένδυση που έγινε για χάρη του ή όχι", σχολίασε χαρακτηριστικά ο "special one".

Ο Μουρίνιο αφήνει σπόντα για Κριστιάνο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ