ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Μου αρέσει να κολυμπάω με καρχαρίες"

Μουρίνιο: "Μου αρέσει να κολυμπάω με καρχαρίες"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως τώρα αρχίζει το... αληθινό Champions League ενώ ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται καμία αντίπαλο της Τσέλσι καθώς έχει μάθει να κολυμπάει με... καρχαρίες (videos)!

Ατρόμητος Ζοζέ. Αυτός είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς αν άκουγε τον Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την πρόκριση της Τσέλσι στη νοκ-άουτ φάση του Champions League, με τον Πορτογάλο να δηλώνει έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που περιμένουν από εδώ και πέρα την ομάδα του.

"Πέρυσι φτάσαμε κοντά όμως δεν είχαμε την ομάδα που έχουμε φέτος για να παίξουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μπορούμε φέτος να ονειρευόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε αλλά να δούμε αν θα μας το επιτρέψουν οι καρχαρίες, μιας που υπάρχουν αρκετοί στον ωκεανό.

Δεν φοβόμαστε πάντως κανέναν καθώς μου αρέσει να κολυμπάω με τους καρχαρίες, το έκανα στην Γαλλική Πολυνησία. Δεν ήθελα αλλά η γυναίκα και τα παιδιά μου με έπεισαν να το κάνω", δήλωσε αρχικά ο "special one" παρομοιάζοντας τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Champions League με καρχαρίες, για να συνεχίσει:

"Η κλήρωση είναι κλήρωση, υπάρχουν πέντε πιθανοί αντίπαλοι και θα ήμασταν ένα καλό ζευγάρι με την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή θα ήταν ένα απλό ταξίδι για μας και τους οπαδούς μας αλλά δεν είμαστε εμείς που αποφασίζουμε.

Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Νομίζετε πως η Βασιλεία είναι εύκολη; Χάσαμε δύο φορές πέρυσι, φέτος νίκησαν τη Λίβερπουλ και πριν μερικά χρόνια έκαναν το ίδιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Λεβερκούζεν είναι πάντα μία γερμανική ομάδα, δεν πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι".

Και κατέληξε ο 51χρονος τεχνικός αναφορικά με την κλήρωση λέγοντας: "Δεν νομίζω ότι έμεινε εκτός συνέχειας κάποια από τις μεγάλες ομάδες, ίσως μόνο η Λίβερπουλ, όμως όλες οι ομάδες που συνήθως κερδίζουν το Champions League βρίσκονται εδώ.

Όπως λέω συνήθως, τώρα ξεκινάει το πραγματικό Champions League. Υπάρχουν η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μπάγερν, εμείς, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ντόρτμουντ. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Πέρυσι δεν ήμασταν μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη αλλά φτάσαμε στα ημιτελικά. Πηγαίνουμε βήμα βήμα και θα δούμε τι θα κάνουμε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ