ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Μόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι μου λείπει"!

Μουρίνιο: "Μόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι μου λείπει"!
© REUTERS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν καυστικός για μία ακόμα φορά με αφορμή το πρόστιμο 50.000 λιρών του επιβλήθηκε δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως θα τον υποχρεώσουν μέχρι και ηλεκτρονικό βραχιόλι να φορέσει! Τι είπε για την ανάκαμψη που περιμένει από την Τσέλσι.

"Tη στιγμή που μάθαμε για την τιμωρία μου και αποφασίσαμε να καταθέσουμε έφεση ήταν ταυτόχρονα η στιγμή που είπα πως σταματώ να λέω τη γνώμη μου και να προσθέτω άλλα σε όσα έχω πει. Είμαι ήδη ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να φορώ ηλεκτρονικό βραχιόλι, αλλά δεν νομίζω ότι απέχουμε πολύ από το να γίνει και αυτό.

Θεωρώ πως το πρόστιμο των 50.000 λιρών είναι ντροπή για τον κόσμο στον οποίο ζούμε", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Άστον Βίλα, ενώ για να δείξει τη συσπείρωση που υπάρχει γύρω από το άτομό του, υπογράμμισε:

"Σε όσα λέγονται για ανταρσίες απαντώ με τα λόγια των παικτών μου. Ο Μπέγκοβιτς είπε "έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο", όπως και ο Ζουμά. Ο Τέρι είπε "έχουμε τον προπονητή που θέλουμε, τον μοναδικό που μπορεί να μας βγάλει έξω από αυτή την κατάσταση".

Μουρίνιο: "Μόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι μου λείπει"!
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Έπειτα ο Ντιέγκο Κόστα σύμφωνα με τον οποίο "όλοι θα ήθελαν να δουλέψουν με τρεις προπονητές στον κόσμο και ο ένας από αυτούς είναι ο Μουρίνιο". Το ίδιο πράγμα σκέφτεται ο Φάμπρεγας, αλλά και οι Ραμίρες, Λόφτους-Τσικ, Κέιχιλ και Αζάρ".

Φυσικά ο "special one" δεν έκρυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, εκφράζοντας όμως την πεποίθηση πως θα καταφέρει πολύ σύντομα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. "Πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και όταν δεν το κάνουμε αυτό θα υπάρχει απογοήτευση.

Δεν μπορούμε όμως να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα της κατάστασης. Χρειάζεται να πάρουμε νίκες για μας, για τους οπαδούς της Τσέλσι. Δεν ξέρω πώς να σταματήσω τις ψεύτικες ιστορίες που ακούγονται αλλά δεν ανησυχούμε.

Μουρίνιο: "Μόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι μου λείπει"!
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Δεν πρόκειται να υποβιβαστούμε. Σε μερικούς μήνες από τώρα θα είμαστε στην θέση που θέλουμε να είμαστε. Δεν πιστεύω στον παράγοντα φόβο σε αυτό το επίπεδο. Όμως τώρα οι ομάδες έρχονται στο "Stamford Bridge" και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.

Αναλύουμε κάθε ημέρα αυτό τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί καλά. Μιλήσαμε και σήμερα αλλα είμαι σίγουρος ότι ξέρετε τα πάντα από τις πηγές σας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ