ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Μόνο από παίκτες της Τσέλσι, η ενδεκάδα της Premier League"

Μουρίνιο: "Μόνο από παίκτες της Τσέλσι, η ενδεκάδα της Premier League"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μία ημέρα μετά τη σπόντα κατά της Άρσεναλ "ξαναχτυπά", τονίζοντας ότι η ιδανική ενδεκάδα της Premier League, θα έπρεπε να απαρτίζεται μόνο από ποδοσφαιριστές της Τσέλσι.

Την Κυριακή ήταν η σπόντα προς την Άρσεναλ, μετά τη "λευκή ισοπαλία", στο "Emirates". Τη Δευτέρα ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε νέα τροφή στους Βρετανούς δημοσιογράφους, καθώς υποστήριξε ότι η ιδανική ενδεκάδα της Premier League δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνει μόνο έξι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, αλλά έντεκα.

"Εάν έπρεπε να έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι; Ναι. Οι έντεκα, έπρεπε να είναι από την Τσέλσι. Αυτό είναι που νομίζω, αλλά ξέρω ότι είμαι ο τεχνικός της Τσέλσι και προφανώς σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μέρος της ομάδας, κι ειδικά τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις. Με τη σεζόν που κάνει ο Φάμπρεγκας, τον αριθμό των ασίστ που έχει δώσει και την ποιότητα του παιχνιδιού του, το να μην είναι στη λίστα, είναι παράξενο.", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι.

Υπενθυμίζεται ότι η ιδανική ενδεκάδα της φετινής σεζόν της Premier League αποτελείται από τους: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Μπερτράν (Σαουθάμπτον), Σάντσες (Άρσεναλ), Μάτιτς (Τσέλσι), Κοoυτίνιο (Λίβερπουλ), Αζάρ (Τσέλσι), Κέιν (Τότεναμ) και Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ