ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Φανταστικοί οι παίκτες μου"

Μουρίνιο: "Φανταστικοί οι παίκτες μου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εγκωμίασε τους παίκτες της Τσέλσι για την εμφάνισή τους κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, έκανε ειδική μνεία στον Πέδρο ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι η ομάδα του ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες.

Το ματς Νο 300 στον πάγκο της Τσέλσι αποδείχτηκε γούρικο για τον Ζοζέ Μουρίνιο, με την Τσελσι να "αποδρά" με την εκτός έδρας νίκη από το "Χόθορνς" και με το -δύσκολο και αγχωτικό- 3-2 επί της Γουέστ Μπρομ να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Premier League.

Μετά μάλιστα από το εφιαλτικό ξεκίνημα με τον απολογισμό του ενός μόνο βαθμού στις 2 πρώτες αγωνιστικές, δεν θα μπορούσε ο Πορτογάλος να μην είναι ευχαριστημένος από αυτά που είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

"Ήταν φανταστική η εμφάνιση. Ήταν δύσκολο αλλά το αξίζαμε. Το 3-1 ήταν μικρό σκορ με 11 εναντίον 11 βάσει των ευκαιριών που είχαμε, τους χώρους που βρήκαμε και τον τρόπο με τον οποίο επιτεθήκαμε στην αμυντική τους γραμμή.

Έπειτα με έναν παίκτη λιγότερο - έχουμε αποκτήσει εμπειρία από αυτό- προσαρμοστήκαμε καλά αλλά σκόραραν και μείωσαν σε 3-2. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πετύχουμε το επόμενο γκολ.

Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που ελέγξχαμε το παιχνίδι αλλά και με το πνεύμα που δείξαμε επειδή οι παίκτες ήθελαν πραγματικά τη νίκη".

Μουρίνιο: "Φανταστικοί οι παίκτες μου"

Φυσικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στον Πέδρο, ο οποίος εντυπωσίασε στο ντεμπούτο (βασικός) σκοράροντας το πρώτο γκολ της Τσέλσι και βγάζοντας την ασίστ στο δεύτερο.

"Δεν ήταν ακριβώς Μαραντόνα αλλά ήταν κοντά. Είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό επειδή έχουν έρθει πάρα πολλοί τοπ παίκτες στην Αγγλία που δεν αποδίδουν αμέσως.

Έχουμε παραδείγματα στον σύλλογό μας και υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε άλλους συλλόγους, οπότε είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να έρχεται και να αποδίδει έτσι κατευθείαν.

Περίμενα από εκείνον να έχει τέτοια εμφάνιση επειδή είχε καλή προετοιμασία και είχε συμμετάσχει σε τρία ανταγωνιστικά ματς. Ήρθε με λεπτά συμμετοχής στα πόδια του οπότε δεν υπήρχε θέμα ρυθμού, ήταν θέμα να καταλάβει το παιχνίδι μας".

Μουρίνιο: "Φανταστικοί οι παίκτες μου"

Όσον αφορά στην αποβολή του Τζον Τέρι στο δεύτερο μέρος (ο Μουρίνιο αποφάσισε να μην υποβάλλει έφεση η Τσέλσι), δεν θέλησε να κάνει κάποια δηκτική αναφορά προς τη διαιτησία, λέγοντας:

"Δεν σκέφτομαι κάτι για την αποβολή του. Προτιμώ να μη σκέφτομαι, προτιμώ να κάνω αυτό που κάνω και αυτό που προσπαθώ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος που είναι να συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ