ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Εκπληκτική ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Μουρίνιο: "Εκπληκτική ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Φάαλ και τόνισε πως θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για την Τσέλσι παρά τις 4 απουσίες βασικών παικτών της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα τελευταία εμπόδια που θα βρει μπροστά της η Τσέλσι στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου και ο Ζοζέ Μουρίνιο έβγαλε το καπέλο στην κυριακάτικη αντίπαλο της ομάδας του μέσω της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Τζόουνς, Κάρικ, Μπλιντ και Ρόχο ( οι τρεις πρώτοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι με τη Σίτι ενώ ο Ρόχο πέρασε ως αλλαγή αντί του Τζόουνς στο 75' ), ο "special one" δεν φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη βάση, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική την ομάδα που έχει φτιάξει ο Λουίς Φαν Χάαλ.

"Δεν συμφωνώ ότι θα είναι αποδυναμωμένη η Μάντσεστερ. Η ομάδα τους είναι εκπληκτική. Κάθε εβδομάδα, σε γιγαντοοθόνη, έχω όλη την ομάδα και τις επιλογές τους. Συνειδητοποιώ τους παίκτες που έχουν και βλέπω πως πρόκειται για εκπληκτική ομάδα.

Ο Φαν Χάαλ είναι φανταστικός στο να εξελίσει νέους παίκτες", δήλωσε αρχικά για τη Γιουνάιτεντ των έξι σερί νικών ο Μουρίνιο, και πρόσθεσε:

Μουρίνιο: "Εκπληκτική ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Φαν Χάαλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο "Stamford Bridge" χωρίς να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες που υπολογίζει πολύ τη φετινή σεζόν: τους Τζόουνς, Κάρικ, Μπλιντ και Ρόχο

"Εγώ πήγα στην έδρα της ΚΠΡ με τον Ντρογκμπά στην επίθεση και κανέναν άλλο επιθετικό στον πάγκο και για πολύ καιρό λόγω τιμωριών. Κάποιες μάλιστα τιμωρίες ήταν δικές σας, επειδή η τηλεόραση ήταν εκείνη που αποφάσισε ποιός θα τιμωρηθεί".

Επιστρέφοντας πάλι στη συζήτηση για τη Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο έκανε ειδική μνεία τόσο στον προπονητή της όσο και στον Χουάν Μάτα, ο οποίος μετακόμισε από το "Stamford Bridge" στο "Old Trafford".

"Ο Φαν Χάαλ είναι ένας πολύ μεγάλος φίλος. Επειδή είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν μιλάμε κάθε εβδομάδα. Παλεύουν για τον τίτλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Χουάν Μάτα.

Είναι ένας παίκτης με ιστορία σε αυτό το σύλλογο, όλοι τον σέβονται ως παίκτη. Εάν τα πράγματα πάνε καλά, όλοι είναι χαρούμενοι για αυτόν. Είναι ένα σωστό παιδί και ένας σπουδαίος επαγγελματίας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ