ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν θα καθαρίσω τα αποδυτήρια"

Μουρίνιο: "Δεν θα καθαρίσω τα αποδυτήρια"
© GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως δεν θα ζήτησει μεταγραφές τον Ιανουάριο καθώς έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο υλικό της Τσέλσι. Τι είπε για την τρομοκρατική επίθεση το Παρίσι.

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να προχωράει σε... εκκαθαρίσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίο, όντας δυσαρεστημένος από αρκετούς παίκτες της Τσέλσι στη φετινή σεζόν, όμως ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει όλα αυτά τα σενάρια.

"Πιστεύουμε πως έρχονται καλά πράγματα για μας. Δεν θα ζητήσω καμία αλλαγή από το διοικητικό συμβούλιο για τον Ιανουάριο. Είμαι ευτυχισμένος με τους παίκτες, εμπιστεύομαι τους παίκτες.

Δεν χρειάζεται να καθαρίσω τα αποδυτήρια. Και δεν χρειάζεται να ζητήσω από το σύλλογο να ξοδέψει χρήματα τον Ιανουάριο", δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Νόριτς, μέσα από τον οποίο ευελπιστεί να ξεκινήσει η ανάκαμψη των Λονδρέζων (16οι αυτοί τη στιγμή).

Πέρα πάντως από τον αγώνα με τα "καναρίνια" όπου έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους Λονδρέζους, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν πληγώσει την Ευρώπη εδώ και μία εβδομάδα.

Μουρίνιο: "Δεν θα καθαρίσω τα αποδυτήρια"
© GETTY IMAGES

"Είμαστε σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που είναι πολύ ισχυρός. Το ματς της Αγγλίας με τη Γαλλία συνιστά την καλύτερη απόδειξη. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις τα αισθήματά σου και την αλληλεγγύη σου.

Όλοι έζησαν έντονα αυτή την εβδομάδα που πέρασε. Κάποιοι παίκτες πήραν μέρος σε ματς που έγιναν και σε άλλοι σε ματς που δεν έγιναν.

Τώρα είναι στιγμή για να ζήσουμε, για να δουλέψουμε και νομίζω πως αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει να στείλουν οι άνθρωποι που κατέχουν ισχυρές πολιτικές θέσεις".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ