ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου ματς"

Μουρίνιο: "Δεν πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου ματς"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από τη Λίβερπουλ αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν ήταν αυτό το τελευταίο το παιχνίδι στον πάγκο των Λονδρέζων.

Η πρώτη νίκη του Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα πρωταθλήματος στον πάγκο της Λίβερπουλ συνδυάστηκε με θρίαμβο 3-1 μέσα στο "Stamford Bridge" επί της Τσέλσι και κατά πολλούς θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ζοζέ Μουρίνιο από τους "μπλε".

Παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται πάντως, ο "special one" εξέφρασε την άποψη στη συνέντευξη Τύπου πως αυτός θα κάθεται στον πάγκο των Λονδρέζων και στον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για το Champions League ενώ δεν έκρυψε πως περιμένει να του δοθεί και άλλος χρόνος για να αναστρέψει το κλίμα.

"Έχω μερικούς παίκτες που είναι πραγματικά στενοχωρημένοι στα αποδυτήρια. Δεν έχουν τον σεβασμό που θα έπρεπε να έχουν. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, μπορούσατε να δείτε την επιθυμία τους να πάρουν τη νίκη. Το ματς ήταν 50-50.

Μουρίνιο: "Δεν πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου ματς"

Ατομικά, ελάχιστοι παίκτες ήταν κάτω του μετρίου, το πολύ δύο. Στο πρώτο ημίχρονο οι καθυστερήσεις ήταν 2 λεπτά και εμείς δεχτήκαμε γκολ στα 2' και 35''. Έπειτα αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποτέλεσμα κάποιων καθοριστικών στιγμών", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, ο οποίος δεν θέλησε πάντως να αναφερθεί περισσότερο στον διαιτητή Κλάτενμπεργκ (δεν του άρεσε η απόφασή του να μην αποβάλλει τον Λούκας Λέιβα), σημειώνοντας:

"Τι νομίζετε; Δεν τιμωρήστε εσείς από την FA. Εγώ τιμωρούμαι αν μιλήσω". Για να συνεχίσει στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος : "Τι γίνεται τώρα; Θα πάω σπίτι. Θα βρω μία στενοχωρημένη οικογένεια. Θα προσπαθήσω να δω λίγο ράγκμπι για να αποφορτιστώ. 'Έπειτα θα ξεκινήσω να προετοιμάζω την αυριανή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης".

Μουρίνιο: "Δεν πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου ματς"

Σημειώνεται πως ο Μουρίνιο ευχαριστησε τους οπαδούς της Τσέλσι για το γεγονός ότι τραγουδούσαν το όνομά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ τονίζοντας ωστόσο πως "θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όχι με λόγια αλλά παίρνοντας αποτελέσματα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ