ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν ήταν δική μου επιλογή ο Τζιλομπότζι"

Μουρίνιο: "Δεν ήταν δική μου επιλογή ο Τζιλομπότζι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως δεν ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Παπί Τζιλομποτζί για το κέντρο της άμυνας της Τσέλσι αλλά εμπιστεύτηκε την κρίση ενός ανθρώπου στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη!

Ο διακαής πόθος του Ζοζέ Μουρίνιο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν ο Τζον Στόουνς, όμως με την Έβερτον να απορρίπτει τη μία μετά την αλλη όλες τις προτάσεις της Τσέλσι αναγκάστηκε να... συμβιβαστεί στο φινάλε με τον Παπί Τζιλομποτζί.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ ήρθε στο παρά ένα των μεταγραφών από τη Ναντ και στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο "special one" ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Έβερτον στο "Goodison Park" παραδέχτηκε πως δεν ήταν δική του επιλογή ο παίκτης...

"Ο Τζιλομποτζί δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν η επιλογή κάποιου που εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι το ίδιο πράγμα. Το άτομο που μου είπε ότι ο Τζιλομποτζί μπορεί να γίνει ένας φανταστικός παίκτης ομάδας είναι το ίδιο που μου είχε πει αντίστοιχα πράγματα για τον Ζουμά", τόνισε ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός, και πρόσθεσε :

"Δεν είναι στη λίστα του Champions League επειδή αν ήταν μέσα, θα ήταν εκτός κάποιος εκ των Κένεντι και Μπερτράντ Τραορέ. Αν δεν είναι αυτοί θα ρωτήσετε το γιατί. Το Champions League είναι καλό για την πρόοδό τους.

Θα είμαστε πολύ άτυχοι εάν σε έξι ματς στη φάση των ομίλων χρειαστούμε στην ομάδα τον Τζιλομποτζί. Είναι διαφορετικό πράγμα οι σύντομες διοργανώσεις και διαφορετικό η εγχώρια σεζόν".

Μουρίνιο: "Δεν ήταν δική μου επιλογή ο Τζιλομπότζι"

Αναφερόμενος δε στο άσχημο ξεκίνημα της πρωταθλήτριας Τσέλσι στη φετινή Premier League (4 βαθμοί μετά από ισάριθμες αγωνιστικές) που την έχει φέρει στο -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, υποστήριξε:

"Δεν είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημα και είμαι χαρούμενος που δεν είμαι χαρούμενος. Τη στιγμή που θα χαίρομαι που θα χάνω αγώνες θα έχω αλλάξει πολύ και εγώ δεν θέλω να αλλάξω.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω το σύλλογο και ο σύλλογος δεν θέλει να φύγω. Ο σύλλογος δεν πρόκειται να με απολύσει. Ένα πρόβλημα έχουμε και αυτό είναι πως δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε να πάρουμε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ