ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Αισθάνομαι ντροπή"

Μουρίνιο: "Αισθάνομαι ντροπή"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πήγε στα αποδυτήρια της Μπράντφορντ για να συγχαρεί προσωπικά τον κάθε παίκτη της ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τον αποκλεισμό της Τσέλσι. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

"Μέσα στα άσχημα συναισθήματά μου αναφορικά το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, έχω χώρο για να αισθάνομαι χαρούμενος για τη Μπράντφορντ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του o Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό-σοκ της ομάδας του από τη συνέχεια του FA Cup , και συνέχισε:

"Αισθάνομαι επίσης ντροπιασμένος και οι παίκτες μου πρέπει να αισθάνονται ακριβώς όπως αισθάνομαι και εγώ. Από τη μία πλευρά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, γιατί δεν είναι πολλά τα αθλήματα που είναι πιθανό οι καλύτεροι παίκτες να χάνουν απέναντι σε μία ομάδα ή παίκτες με εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Από μία πλευρά αυτή είναι η ομορφιά του Κυπέλλου Αγγλίας επειδή συμβαίνει εδώ περισσότερο σε σύγκριση με άλλες χώρες, όμως αυτή είναι μόνο η μία πλευρά των συναισθημάτων μου και της ανάλυσης του αγώνα.

Για το άλλο μέρος επαναλαμβάνω τα λόγια που χρησιμοποίησα χθες (σ.σ. Παρασκευή) σε περίπτωση που χάναμε, ότι δηλαδή είναι ντροπή, μία αθλητική ντροπή".

Μουρίνιο: "Αισθάνομαι ντροπή"
© ACTION IMAGES

Για την Τσέλσι αυτός ήταν ο πρώτος αποκλεισμός της στο Κύπελλο Αγγλίας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας μετά το 2008, ενώ ο Μουρίνιο παραδέχτηκε πως ήταν ένα από τα χειρότερα αποτελέσματα της καριέρας του .

"Ξέρω ότι στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα. Για μένα είναι η πρώτη φορά, για την Τσέλσι δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν τα ΜΜΕ όσον αφορά στη δουλειά τους αλλά αν ήμουν στη θέση τους θα έκανα αυστηρή κριτική στην Τσέλσι, στον προπονητή και στους παίκτες της.

Μουρίνιο: "Αισθάνομαι ντροπή"
© ACTION IMAGES

Όχι όμως μόνο αυτό καθώς η Μπράντφορντ δεν αξίζει να τους ξεχάσουμε και να εστιάσουμε μόνο στα αρνητικά της Τσέλσι. Θα πρέπει να εστιάσουμε και σε αυτούς επειδή το αξίζουν μετά από ένα τέτοιο επιβλητικό αποτέλεσμα".

Τέλος, ο "Μου" υπενθύμισε πως η σύνθεση που επέλεξε για το παιχνίδι ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη κόντρα στη Γουότφορντ (3-0 η Τσέλσι) στον προηγούμενο γύρο του FA Cup.

"Αυτό που έκανα ήταν φυσιολογικό. Οι παίκτες που έπαιξαν δεν ήταν παιδιά και η σύνθεση ήταν αρκετά καλή. Ο μοναδικός παίκτης που ήταν από τα τμήματα υποδομής, ο Αντρέας Κρίστενσεν, έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και δεν χάσαμε εξαιτίας του.

Μουρίνιο: "Αισθάνομαι ντροπή"
© GETTY IMAGES

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι εκείνοι που πρέπει να είναι έτοιμοι για την Τσέλσι, πρέπει να είναι έτοιμοι για να παίζουν σε κάθε ματς. Εάν δεν μπορούν να παίζουν απέναντι σε ομάδα της Championship ή της League 1 ή της League 2, τι κάνουμε;", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Η σύνθεση της Τσέλσι κόντρα στη Μπράντφορντ: Τσεχ, Κρίστενσεν, Ζουμά, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Όμπι Μικέλ (70' Φάμπρεγκας), Ραμίρες, Οσκάρ, Σαλάχ (70' Ουίλιαν), Ρεμί (76' Αζάρ), Ντρογκμπά

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ