ΤΣΕΛΣΙ

Μια ανάσα από το ρεκόρ ο Τζον Τέρι

Μια ανάσα από το ρεκόρ ο Τζον Τέρι

Στον αγώνα του Σαββάτου (5/12) με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ ο Τζον Τέρι θα προσπαθήσει να μπει στο κλειστό κλαμπ των παικτών που έχουν 300 νίκες στην Barclays Premier League.

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει τις 300 νίκες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας στην σαββατιάτικη (5/12) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ.

Ο Τζον Τέρι θα γίνει, μόλις, ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που θα έχει σπάσει το φράγμα των 300 νικών. Στην σχετική λίστα με τους πολυνίκης του πρωταθλήματος ο αμυντικός της Τσέλσι και ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι οι μόνοι που είναι ακόμα εν ενεργεία.

Δείτε ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που έχουν ξεπεράσει τις 300 νίκες

1. Ράιαν Γκιγκς, 407 νίκες σε 672 εμφανίσεις με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2. Φρανκ Λάμπαρντ, 349 νίκες σε 609 εμφανίσεις:148 με Γουέστ Χαμ (1995-2001), 429 με Τσέλσι (2001-2014) και 32 με Μάντσεστερ Σίτι (2014-2015)

3. Πολ Σκόουλς, 321 νίκες σε 499 εμφανίσεις με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζον Τέρι βρίσκεται στις 299 έχοντας φορέσει τη φανέλα των "μπλε" 467 φορές.

Όμως είναι αρκετά δύσκολο να παίξει με τη Μπόρνμουθ στο "Stamford Bridge" καθώς είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ για το Champions League και είχε απουσιάσει από τον αγώνα με την Τότεναμ.

Με σημαντικές απουσίες η Μπόρνμουθ με την Τσέλσι

Σε περίπτωση που, εν τέλει, αγωνιστεί ο Τέρι οι τραυματισμοί στη Μπόρνμουθ θα βοηθήσουν σημαντικά τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό να πετύχει στον στόχο του.

Η Μπόρνμουθ θα στερηθεί των υπηρεσιών των δυο έμπειρων τερματοφυλάκων της καθώς ο Άνταμ Φεντερίτσι αποκόμισε πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου του στον αγώνα με την Έβερτον ενώ δημοσιεύματα από την Πολωνία αναφέρουν πως ο Άρτουρ Μπόρουτς χρειάζεται χειρουργείο στο γόνατό του.

Οι εναλλακτικές επιλογές του Έντι Χόου είναι ο 23χρονος Ράιαν Άλσοπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα με την Έβερτον όταν αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Φεντερίτσι και ο 18χρονος Τζόρνταν Χολμς που αγωνίζεται με την ομάδας Κ-19 της Αυστραλίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ