ΤΣΕΛΣΙ

Μητέρα κατηγορεί τον Φάμπρεγας ότι τραυμάτισε τον 6 μηνών γιο της

Chelseas Cesc Fabregas during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Cesc Fabregas during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μητέρα κατηγορεί τον Σεσκ Φάμπρεγας ότι χτύπησε -άθελά του- με μια μπάλα τον έξι μηνών γιο της, με συνέπεια να κινδυνεύει με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε πάρκο στο οποίο δεν επιτρέπονται παιχνίδια με μπάλα, ενώ τα λεγόμενα της 29χρονης μητέρας σοκάρουν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας φαίνεται πως επιχείρησε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του την περασμένη Κυριακή (09/04) σε πάρκο του Λονδίνου, ωστόσο η διαφαινόμενη απροσεξία του ενδέχεται να τον βάλει σε πολύ χοντρούς μπελάδες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 29χρονης Βικτόρια Ντάιερχαφτ, μητέρα ενός αγοριού μόλις έξι μηνών, ονόματι Μαρκ, ο Ισπανός άσος της Τσέλσι είχε φέρει μία μπάλα για να παίξει με τα δύο παιδιά του σε πάρκο του Λονδίνου, παρότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο Φάμπρεγας παρουσιάζεται από την ίδια να χτύπησε -άθελά του- το μικρό αγοράκι στο κεφάλι με την μπάλα, με αποτέλεσμα εκείνο να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο. Η Αυστριακή μητέρα συνέχισε λέγοντας πως ο Ισπανός ήταν έτοιμος να αποχωρήσει, αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία του, όμως η κοπέλα του, Ντανιέλα, βγήκε μπροστά και έδωσε τον αριθμό του κινητού της. Παράλληλα, η τελευταία φέρεται να είπε στην αναστατωμένη μητέρα πως την μπάλα είχε κλωτσήσει κάποια από τις κόρες τους, και όχι ο ίδιος ο Φάμπρεγας.

Η διάγνωση των γιατρών κάνει λόγο για "ήσσονος σημασίας τραύματα στο κεφάλι" και "διάσειση", ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη. "Η μπάλα τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έτρεμε. Ο Μαρκ ήταν μια μικρή ηλιαχτίδα μέχρι να τον χτυπήσει η μπάλα, αλλά τώρα έχω ένα διαφορετικό αγόρι και είμαι τρομαγμένη. Κανονικά είναι γεμάτος ζωή, αλλά κοιμήθηκε ολόκληρη την επόμενη μέρα αφότου συνέβη αυτό και κοίταζε σαν χαμένος στο κενό όταν ξύπνησε. Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείξουν ότι υπάρχει μόνιμη βλάβη, ο Φάμπρεγας θα πρέπει να πληρώνει για το υπόλοιπο της ζωής του", είπε χαρακτηριστικά η Ντάιερχαφτ.

Οι δηλώσεις της δημοσιεύθηκαν στη " Sun" και μένει να φανεί αν έχουν βάση. Εφόσον αποδειχθούν αληθείς, ο 29χρονος άσος των "μπλε" θα αναγκαστεί να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην 29χρονη μητέρα για όλα τα νοσηλευτικά έξοδα και κυρίως την ψυχική οδύνη που προκάλεσε η ενέργειά του. Φυσικά, στην περίπτωση που έχει προκληθεί κάποια εγκεφαλική βλάβη στο μικρό αγόρι, αυτό θα συνεπάγεται και πιο σφοδρές συνέπειες για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Φάμπρεγας δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: "Η κόρη της Ντανιέλα κλώτσησε την μπάλα -όχι δυνατά- και αυτή χτύπησε το μωρό. Και η Ντανιέλα και η κόρη της απολογήθηκαν δαψιλώς και η Ντανιέλα κάλεσε και έστειλε μήνυμα για να δει αν το μωρό είναι εντάξει. Όταν δεν πήραν καμία απάντηση, υπέθεσαν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ