ΤΣΕΛΣΙ

Μετακομίζει στο "Γουέμπλεϊ" η Τσέλσι

Μετακομίζει στο "Γουέμπλεϊ" η Τσέλσι

Η Τσέλσι περιμένει την οριστική έγκριση για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του "Stamford Bridge" και όπως αποκαλύπτει η "Mirror" θα φιλοξενηθεί προσωρινά στο "Γουέμπλεϊ για μία περίοδο τριών χρόνων.

Οι Λονδρέζοι έχουν πάρει απόφαση να αυξήσουν τη χωρητικότητα του "Stamford Bridge" από τις 41.837 θέσεις στις 60.000 και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πάρουν την τελική έγκριση για να ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του ιστορικού τους γηπέδου.

Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν η ανακατασκευή θα ξεκινήσει από τον Μάιο του 2017 κάτι που σημαίνει ότι για σχεδόν τρία χρόνια θα χρειαστεί να "ξεσπιτωθούν" και να αναζητήσουν άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει τους αγώνες τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", το δίλημμα "Γουέμπλεϊ" ή "Twickenham" (γήπεδο 82.000 θέσεων, έδρα της εθνικής Αγγλίας Rugby) δεν υφίσταται πλέον, με τον "ναό του ποδοσφαίρου" να έχει προκριθεί ως η πλέον κατάλληλη λύση για να στεγάσει την Τσέλσι για την τριετία 2017-2020.

Μετακομίζει στο "Γουέμπλεϊ" η Τσέλσι

Τέτοιες στιγμές θα θέλει να ζήσει σύντομα και στο "Γουέμπλεϊ" ο Ζοζέ Μουρίνιο

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η αγγλική FA έχει ανάψει το πράσινο φως και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει το deal, με την διοίκηση της Τσέλσι να συμφωνεί να καταβάλλει το ποσό των 12.000.000 λιρών το χρόνο ως ενοίκιο για το εθνικό στάδιο.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο γήπεδο εξυπηρετεί απόλυτα τους φίλους της ομάδας καθώς είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση μέσω συγκοινωνίας ενώ απέχει μόλις 10,6 χλμ. από το "Stamford Bridge".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ