ΤΣΕΛΣΙ

Με Φαλκάο, αλλά χωρίς γήπεδο η Τσέλσι

Colombian striker Radamel Falcao, newly-signed player for French Ligue 1 soccer club AS Monaco reacts during his French Ligue 1 soccer against Girondins Bordeaux at the Chaban Delmas Stadium in Bordeaux, Southwestern France, August 10, 2013. REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER)
Colombian striker Radamel Falcao, newly-signed player for French Ligue 1 soccer club AS Monaco reacts during his French Ligue 1 soccer against Girondins Bordeaux at the Chaban Delmas Stadium in Bordeaux, Southwestern France, August 10, 2013. REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η Τσέλσι αναμένεται να πάρει δανεικό τον Φαλκάο με προοπτική αγοράς 50.000.000 ευρώ, όμως θα είναι πιθανότατα χωρίς έδρα για 3 χρόνια λόγω εργασιών

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν πως η Τσέλσι έχει συμφωνήσει με τη Μονακό για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία με την μορφή δανεισμού και δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι 2016.

Αυτή είναι η πιο έξυπνη κίνηση από τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς η αξία του Κολομβιανού είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι η κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Φέτος έπαιξε δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απογοήτευσε, όπως και εκτός κλίματος ήταν και στην πρεμιέρα της Κολομβίας στο Copa America 2015 κόντρα στην Βενεζουέλα.

Θα ήταν τεράστιο ρίσκο η Τσέλσι να δώσει ένα τεράστιο ποσό για τον Φαλκάο αυτήν την περίοδο, έτσι η λύση είναι ο δανεικός και αναμένεται σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις.

Ίσως λοιπόν να έχει Φαλκάο η Τσέλσι τη νέα σεζόν, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχει έδρα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα γίνουν εργασίες στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για να φτάσει το γήπεδο τις 60.000 θέσεις (έχει 41.837).

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα γίνουν συζητήσεις με επενδυτές και αν τελικά επέλθει συμφωνία για τις εργασίες η Τσέλσι αναμένεται για τα επόμενα 3 χρόνια (σίγουρα δύο) να έχει έδρα το "Γουέμπλεϊ" ή το "Twickenham" (γήπεδο 82.000 θέσεων, έδρα της εθνικής Αγγλίας Rugby).

Με Φαλκάο, αλλά χωρίς γήπεδο η Τσέλσι
© GETTY IMAGES
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ