ΤΣΕΛΣΙ

Κουρτουά: "Η καρδιά μου ανήκει στη Μαδρίτη, θα ανανεώσω με την Τσέλσι"

Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Συνέντευξη στο βελγικό περιοδικό ''Sport'' παραχώρησε ο Τιμπό Κουρτουά, όπου αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη Μαδρίτη και το νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Για το παρόν αλλά και το μέλλον του μίλησε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, σε συνέντευξη του στο βελγικό περιοδικό ''Sport''.

Μεταξύ άλλων, ο Βέλγος αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη Μαδρίτη, στις σχέσεις του με την Τσέλσι αλλά και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι: "Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε τον Φεβρουάριο, καθώς η ομάδα είχε πιο επείγοντα θέματα να λύσει. Δεν μας πιέζει ο χρόνος, καθώς το τρέχον συμβόλαιο λήγει το 2019. Φυσιολογικά δεν θα προκύψουν προβλήματα, θα ανανεώσω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, ειδικά μετά την επιθυμία της διοίκησης να κρατήσει τόσο εμένα όσο και τον Αζάρ".

Για το αν είπε πως το μέλλον του σχετίζεται με αυτό του Αζάρ: "Το είπα για πλάκα. Αλλά ο Αζάρ είναι αυτός που το 90% του κόσμου τον συνδέει με την Τσέλσι, όπως για την Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι και για τη Ρεάλ ο Ρονάλντο".

Για το αν ταξιδεύει συχνά στη Μαδρίτη: "Η προσωπική μου ζωή συνδέεται με τη Μαδρίτη. Τα δύο παιδιά μου μένουν εκεί με τη μητέρα τους. Όποτε μπορώ ταξιδεύω. Η καρδιά μου είναι εκεί".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ και αν θα επέστρεφε στη Μαδρίτη: "Καταλαβαίνω πως υπάρχουν φήμες, αλλά δεν γνωρίζω κάτι. Είμαι αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Πάντως, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη Μαδρίτη. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ατλέτικο".

Για το αν η προσωπική του ζωή θα επηρέαζε την απόφαση του: "Αν η Ρεάλ ενδιαφερθεί πραγματικά, τότε η προσωπική μου κατάσταση θα με επηρεάσει. Αλλά, επαναλαμβάνω πως προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η ανανέωση του συμβολαίου με την Τσέλσι".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ