ΤΣΕΛΣΙ

Κουρτουά: "Δυνατά του χρόνου για το πρωτάθλημα"

Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco
 Mandatory Credit: Photo by Ben Queenborough/BPI/REX/Shutterstock (5505550w)
 Goalkeeper Thibaut Courtois of Chelsea during the Barclays Premier League match between Crystal Palace v Chelsea played at Selhurst Park, London on January 3rd 2016
 Barclays Premier League 2015/16 Crystal Palace v Chelsea Selhurst Park Stadium, Whitehorse Ln, London, United Kingdom - 3 Jan 2016
Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco Mandatory Credit: Photo by Ben Queenborough/BPI/REX/Shutterstock (5505550w) Goalkeeper Thibaut Courtois of Chelsea during the Barclays Premier League match between Crystal Palace v Chelsea played at Selhurst Park, London on January 3rd 2016 Barclays Premier League 2015/16 Crystal Palace v Chelsea Selhurst Park Stadium, Whitehorse Ln, London, United Kingdom - 3 Jan 2016 BPI/REX/SHUTTERSTOCK

Ο Τιμπό Κουρτουά περιμένει τη νέα σεζόν με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, αναφέρθηκε στην κακή φετινή πορεία και είπε πως στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Η φετινή σεζόν ήταν εφιαλτική για την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League και δεν θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τιμπό Κουρτουά, περιμένει το επόμενο πρωτάθλημα με τους "μπλε" του Λονδίνου, έχοντας για προπονητή του τον Αντόνιο Κόντε και ανέφερε πως όλοι θα παλέψουν για την επιστροφή στην κορυφή.

Παράλληλα, ο Βέλγος γκολκίπερ αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν φέτος και είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική εικόνα της Τσέλσι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του να μην σηκώνει ποτέ κεφάλι.

"Αυτή την στιγμή, παραμένω στην Τσέλσι και προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν όπου θα βρίσκομαι εδώ", είπε στην βελγική ιστοσελίδα " sporza.be" και συνέχισε: "Είναι εύκολο να ρίχνεις το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά το πήγαν λάθος και οι παίκτες.

Δεν είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι, να νικάς μόνο μερικά ματς και να βρίσκεσαι στην 10η θέση. Ας είναι ένα μάθημα για την ομάδα μας, που θα μας κάνει πιο δυνατούς. Όλοι ξέρουμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

Τώρα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν όσο γίνεται καλύτερα. Και του χρόνου με το νέο προπονητή, να φουλάρουμε για να πάρουμε πάλι τον τίτλο. Το Champions League δεν βρίσκεται στο πρόγραμμά μας. Θα γυρίσει υπέρ μας αυτό, διότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαζόμαστε για τα ματς του πρωταθλήματος".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ