ΤΣΕΛΣΙ

Κόντρα στον... Κλοπ κρίνεται το μέλλον του Μουρίνιο

Κόντρα στον... Κλοπ κρίνεται το μέλλον του Μουρίνιο
© BPI / JOE TOTH

Σύμφωνα με τη "Daily Mail", οι άνθρωποι τηςσ Τσέλσι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια της σεζόν, ακόμα και την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο, που παίζει τα ρέστα του με τη Λίβερπουλ. Οι Αντσελότι και Χίντινκ στο προσκήνιο.

Κρίση διαρκείας περνάει η Τσέλσι και μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Μάλιστα, ως καπετάνιος του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ζοζέ Μουρίνιο αδυνατεί να ελέγξει τα πράγματα και η ομάδα του... βουλιάζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση της Premier League και να έχει υποστεί ήδη έξι ήττες. Ό,τι και αν έχει γίνει, δεν πιάνει και οι Λονδρέζοι χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως αναφέρει η "DailyMail", αν και πριν τρεις εβδομάδες στήριξε επισήμως τον "Special One", εντούτοις η στήριξη αυτή δεν μπορεί να είναι διαρκείας, όσο η Τσέλσι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι, έχοντας χάσει ήδη τον στόχο του τίτλου στην Αγγλία. Μια ομάδα πολλών εκατομμυρίων, που παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης στο χορτάρι.

Απέναντι στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ στο επόμενο ματς πρωταθλήματος στο "Στάμφορντ Μπριτζ", πιθανότατα ο Μουρίνιο θα παίξει την ύπαρξή του στον πάγκο της ομάδας του. Αν η Τσέλσι δε νικήσει, τότε το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν, εκτός αν προλάβουν οι εξελίξεις και προηγουμένως έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις. Ναι, τόσο οριακά είναι τα πράγματα για τον ίδιο.

Κόντρα στον... Κλοπ κρίνεται το μέλλον του Μουρίνιο
© GETTY IMAGES

Με βάση το εν λόγω ρεπορτάζ, "αγκάθι" αποτελεί η αποζημίωση του Μουρίνιο, ο οποίος έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια και ως εκ τούτου θα πρέπει να πάρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποχωρήσει από την Τσέλσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Επίσης, υπάρχει προβληματισμός για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει το βαρύ φορτίο των "μπλε" σε αυτή την φάση.

Οι Κάρλο Αντσελότι και Γκους Χίντινκ έχουν έρθει στο προσκήνιο, καθώς αμφότεροι γνωρίζουν καλά τον πάγκο της Τσέλσι, έχοντας εργαστεί και στο παρελθόν, ξέρουν τις απαιτήσεις της ομάδας, το κλίμα που υπάρχει και χρειάζονται μικρότερο χρόνο προσαρμογής. Ο Ιταλός και ο Ολλανδός βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την διάδοχη κατάσταση, αν παρθεί η απόφαση για παύση της συνεργασίας με τον Μουρίνιο. Λέτε να τον απολύσει ο... Κλοπ;

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ