ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Χρειάζεται εξυπνάδα στο Camp Nou, δεν είμαστε ηλίθιοι"

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε ότι το παραμικρό λάθος κοστίζει κόντρα στον Μέσι και την παρέα του, ενώ υποστήριξε ότι για να πετύχει την πρόκριση στη ρεβάνς, η Τσέλσι θα χρειαστεί να κάνει ένα ευφυές παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Τσέλσι υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο "Stamford Bridge" του Λονδίνου για τους 16 του Champions League και το τελικό 1-1 κάνει εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή των Λονδρέζων στη ρεβάνς του Camp Nou, στις 14 Μαρτίου.

"Ήμασταν πολύ κοντά στην τέλεια εμφάνιση. Κάναμε ένα λάθος, είναι κρίμα και νιώθουμε απογοητευμένοι με το τελικό αποτέλεσμα", ήταν το γενικό σχόλιο του Αντόνιο Κόντε, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Αντρέας Κρίστενσεν, η απροσεξία του οποίου έφερε το γκολ του Μέσι.

"Πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση. Μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη. Είναι σπουδαίο ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο με ωριμότητα και την ανάλογη προσωπικότητα.

Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες απόψε. Είναι δύσκολο να κάνω ξεχωριστή αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ο Κρίστενσεν έκανε ένα κορυφαίο ματς και είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του.

Κάναμε ένα λάθος αλλά ξέρουμε πως απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους και παίκτες όπως οι Μέσι, Ινιέστα και Σουάρες, αν κάνεις ένα λάθος, το πληρώνεις", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσον αφορά τη ρεβάνς, ο Κόντε ξεκαθάρισε ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του είναι να παίξει έξυπνα...

"Δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές γιατί μιλάμε για την Μπαρτσελόνα και έδειξαν πως είναι μια πολύ δυνατή, φανταστική ομάδα.

Αλλά και εμείς δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε πολύ στην άμυνα, έχοντας την ικανότητα να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ όταν έχουμε τη μπάλα.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο και όταν παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ξέρεις ότι να πας σε ανοιχτό παιχνίδι από περιοχή σε περιοχή, είναι τρελό. Τότε το ματς μπορεί να λήξει όχι μόνο 1-0 ή 2-0 αλλά 4-0, 5-0, 6-0.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι απίθανο στο Camp Nou και πρέπει να κάνουμε ένα ευφυές παιχνίδι - δεν είμαστε ηλίθιοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "μπλε".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ