ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Προτιμώ να... σκοτώσω όποιον παίκτη έχει άσχημη συμπεριφορά"

Κόντε: "Προτιμώ να... σκοτώσω όποιον παίκτη έχει άσχημη συμπεριφορά"

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε παραχώρησε συνέντευξη στο "Sky Sports" και τον Τιερί Ανρί και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αν κάποιος παίκτης έχει άσχημη συμπεριφορά προτιμά να τον... σκοτώσει, παρά να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας. (VIDEO)

Ύστερα από μία διετία στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας, ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.

Η χρονιά άρχισε εξαιρετικά για τους "μπλε", οι οποίοι μετά από 4 αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι και στη 2η θέση της βαθμολογίας της Premier League, πίσω απ' την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βελτιώσει αισθητά τους Λονδρέζους, οι οποίοι παρουσιάζουν πολύ θετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports" και τον Τιερί Ανρί, ο 47χρονος προπονητής ερωτήθηκε για το ποια θα ήταν η αντίδρασή του σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής έχει άσχημη συμπεριφορά, προσφέροντας μία επική απάντηση.

"Πάντα μιλάω για την παιδεία και το σεβασμό. Απαιτώ να υπάρχει σεβασμός κι εγώ απ' την πλευρά σέβομαι τους υπόλοιπους. Αν κάποιος δεν έχει σωστή συμπεριφορά σε διάφορες καταστάσεις τότε προτιμώ να τον... σκοτώσω, παρά να χάσω 22 παίκτες. Αν ένας προπονητής κλείσει τα μάτια σε άσχημες καταστάσεις τότε είναι πιθανό να χάσει τα αποδυτήρια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ