ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Πήγα στη Λέτσε για οκτώ μπάλες"

Κόντε: "Πήγα στη Λέτσε για οκτώ μπάλες"
© EPA

Ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε στη "Sun" πως έκλεισε στη Λέτσε με αντάλλαγμα οκτώ μπάλες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ξεφούσκωτες. Τι είπε για τη σχέση του με την εκκλησία.

Μια εξαετία πέρασε στο Λέτσε ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε. Αλλά, πώς πήγε εκεί; Ο ίδιος ο Κόντε παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στη "Sun" ότι η Λέτσε πλήρωσε τη Γιουβεντίνα - ομάδα στην οποία ήταν ιδιοκτήτης και προπονητής ο πατέρας του - με οκτώ μπάλες ποδοσφαίρου, εκ των εκ των οποίων οι τρεις ήταν ξεφούσκωτες.

"Όταν ήμουν 13 ετών, η Λέτσε αγόρασε εμένα κι ένα συμπαίκτη μου με αντάλλαγμα οκτώ μπάλες ποδοσφαίρου. Και οι τρεις από αυτές ήταν ξεφουσκωτες. Ήταν ακριβές μπάλες, συνολικά κόστιζαν 117 ευρώ. Ο πατέρας μου ήταν ιδιοκτήτης και προπονητής της Γιουβεντίνα, ομάδα από την οποία ξεκίνησα να παίζω σε πολύ μικρή ηλικία. Δεν φώναζε ποτέ στα άλλα παιδιά, φώναζε σε εμένα επειδή ήμουν γιος του. Κάναμε προπονήσεις δίπλα σε μια εκκλησία. Πάντα πάω στην εκκλησία την ημέρα του ματς. Όταν δεν μπορώ να πάω, προσεύχομαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας", υποστήριξε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας και νυν της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Ο Κόντε έφυγε από τη Λέτσε το 1991 με προορισμό τη Γιουβέντους, στην οποία κρέμασε τα παπούτσια του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ