ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Πανέτοιμος ο Ντιέγκο Κόστα"

Κόντε: "Πανέτοιμος ο Ντιέγκο Κόστα"

Ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στη διάθεση του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να... ξεχνάει ό,τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και να δηλώνει ότι τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Αντόνιο Κόντε ρίχνει τους τόνους όσον αφορά την αντιπαράθεσή του με τον Ντιέγκο Κόστα, ανακοινώνοντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τσέλσι με τη Χαλ ότι ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 14 γκολ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός είχε κοντραριστεί σε προπόνηση των "μπλε" προ ημερών εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, με τον Ιταλό προπονητή να του απαντά "να πας στην Κίνα". Το προπονητικό επιτελείο των πρωτοπόρων της Premier League δεν πίστευε τον 28χρονο που έκανε παράπονα για πόνους στην πλάτη, θεωρώντας ότι προσπαθεί να προστατευτεί ενόψει μεταγραφής στην Τιάντζιν Κουάντζιαν.

"Είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ. Άρχισε να προπονείται την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα και τα πήγε πολύ καλά. Είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πονάει στην πλάτη", τόνισε αρχικά ο Κόντε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις κινεζικές "Σειρήνες", απαντώντας: "Νομίζω ότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι. Είναι πολύ χαρούμενος μαζί μας και τις έχει διώξει από το μυαλό του. Είναι χαρούμενος που είναι εδώ και παίζει μαζί μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Ο Κόστα απουσίασε από την εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της πρωταθλήτριας Λέστερ, με τον Εντέν Αζάρ να παίρνει ξανά τη θέση του στην επίθεση και να τα πηγαίνει περίφημα. Γι' αυτό και ο Κόντε δεν επιβεβαίωσε ότι ο Κόστα θα ανακτήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

"Θα δω την Κυριακή. Δεν θέλω να δώσω πλεονέκτημα στους αντιπάλους μας. Για μένα, το να πάρω μία απόφαση στη στιγμή δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο. Έχω 4-5 πολύ καλούς παίκτες γι' αυτήν τη θέση: Πέδρο, Αζάρ, Γουίλιαν, Κόστα κι επίσης Ρούμπεν Λόφτους Τσικ. Δεν είναι εύκολο, επειδή είναι σε καλή φόρμα και μου δίνουν διαφορετικές επιλογές. Είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό".

"Όταν κάποιος μένει εκτός, δεν είναι για τιμωρία ή 'για άλλους λόγους'. Είναι μόνο διότι, εκείνη τη στιγμή, βλέπω ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι σε καλύτερη φόρμα από άλλους, αλλά θέλω να κάνω επιλογές παιχνίδι με το παιχνίδι και να σκέφτομαι και τον αντίπαλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αλλά τώρα, είναι δύσκολο για μένα να πάρω την απόφαση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ