ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Μέσι γεννιέται μία φορά κάθε 50 χρόνια"

Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κόντε, Ουίλιαν (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι μετά το Μπαρτσελόνα - Τσέλσι. Τα αποθεωτικά σχόλια του Ιταλού τεχνικού για τον Αργεντινό σταρ.

Έβαλε δύο γκολ, έδωσε και μία ασίστ. MVP του Μπαρτσελόνα - Τσέλσι χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ο Λιονέλ Μέσι, στον οποίο υποκλίθηκε το "Camp Nou" μετά το 3-0, που σήμανε την πρόκριση των Καταλανών στα προημιτελικά του Champions League.

Στον Αργεντινό σταρ υποκλίθηκε, ωστόσο, και ο προπονητής των "μπλε", Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: " Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο. Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια, είχαμε τέσσερα δοκάρια, κυριαρχήσαμε, αλλά ένας φανταστικός παίκτης ήταν αυτός που έκρινε την πρόκριση. Ο Μέσι ήταν υπεύθυνος για ό,τι έγινε".

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι τον αγκάλιασε μετά το ματς και του μίλησε, απάντησε: " Όταν έχεις την ευκαιρία να πεις ένα μπράβο στον Μέσι, είναι ωραίο να το κάνεις. Είναι σωστό να αναγνωρίζεις κάποιον που είναι σούπερ, σούπερ παίκτης. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος βάζει 60 γκολ κάθε χρόνο. Είναι καταπληκτικός παίκτης, ο καλύτερος του κόσμου".

Ο Κόντε ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι θα μπορέσει να προπονήσει κάποτε τον Μέσι και σχολίασε: "Νομίζω ότι εδώ θέλει να μείνει σε όλη την καριέρα του, νομίζω ότι είναι απίθανο. Μέσι γεννιέται μία φορά κάθε 50 χρόνια". Ο τεχνικός των Λονδρέζων, από εκεί και πέρα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το εφετινό Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στους "8"
Ο Μοράτα απάντησε στις αποδοκιμασίες πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα
Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Champions League;

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ