ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Η Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος"

Κόντε: "Η Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος"

Ο Αντόνιο Κόντε ανέφερε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την καλύτερη ομάδα της Premier League υποστήριξε ότι νίκησε η Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης (5/4), ο Αντόνιο Κόντε. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έβαλε δύσκολα στους "μπλε", αλλά τελικώς "λύγισε" (2-1).

Τι κι αν η Τσέλσι είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 72 βαθμούς, έχοντας διαφορά ασφάλειας επτά πόντων απ' τη δεύτερη Τότεναμ; Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι οι "πολίτες" αποτελούν την καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

"Είμαι κουρασμένος, αισθάνομαι ότι έπαιξα με τους ποδοσφαιριστές μου σε αυτόν τον αγώνα. Υπέφερα μαζί τους, αλλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, επειδή νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα. Για την ακρίβεια, την κορυφαία του πρωταθλήματος. Διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και φυσικά τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου.

Πήραμε τους τρεις βαθμούς σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της σεζόν. Αυτό είναι κάτι φανταστικό. Το αποτέλεσμα της Τότεναμ είναι σημαντικό, αλλά περισσότερο είναι το δικό μας.

Το καλύτερο για μας, είναι να σκεφτόμαστε ότι η Τότεναμ μπορεί να κερδίσει οκτώ παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα χρειαστούμε ακόμα 18 βαθμούς".

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ