ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Δεν είμαι νευριασμένος"

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Κόντε (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, είπε πως παρά την ισοφάριση στο 92' από τον Μπεγερίν, δεν είναι νευριασμένος, ενώ αναφέρθηκε και στον Άλβαρο Μοράτα.

Τρελό ματς έγινε στο "Emirates", με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να έρχονται 2-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι, το οποίο ήταν σκέτη απόλαυση. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω με 1-0, γύρισαν το ματς, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 92' από τον Μπεγερίν. Ένα λεπτό μετά, έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Μοράτα για να πάρουν τη νίκη, ενώ είχαν και δοκάρι στην ίδια φάση.

Ο τεχνικός των "μπλε", Αντόνιο Κόντε, μετά το φινάλε της αναμέτρησης είπε πως δεν είναι νευριασμένος, μίλησε για θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στη δυστοκία του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος και στο πρώτο μέρος αστόχησε σε τετ α τετ.

"Δεν είμαι νευριασμένος, αν και ο τρόπος που ήρθε το γκολ στο τέλος, μας απογοητεύει. Εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Θα πρέπει να παλέψουμε για μια θέση στο Champions League", ανέφερε ο Κόντε, ο οποίος για τον Μοράτα ανέφερε πως "δεν είναι μια περίοδος ρέντας για εκείνον. Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να έχει ευκαιρίες, σήμερα τις είχε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ