ΤΣΕΛΣΙ

Κλείνει στην Τσέλσι ο Κένεντι

Κλείνει στην Τσέλσι ο Κένεντι

Η Φλουμινένσε πήρε την απόφαση να πουλήσει τον Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, με την Τσέλσι να είναι η ομάδα που τον αγοράζει από την βραζιλιάνικη ομάδα.

Πρόκειται για ένα από τα "καυτά" ονόματα στο μετεγγραφικό παζάρι και από τις ελπίδες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια. Ο Κένεντι φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι αγοράζουν τον 19χρονο από την Φλουμινένσε, με την "O Globo" να επιβεβαιώνει πως το deal είναι προ των πυλών και ο παίκτης θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Η βραζιλιάνικη "παροικία" μεγαλώνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Οι Ουίλιαν, Οσκάρ, Φιλίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα αγωνίζονται στους "μπλε" και πλέον στην παρέα προστίθεται και ο Κένεντι. Η "O Globo" αναφέρει πως ο παίκτης πουλήθηκε αλλού και από εκεί θα μετακομίσει άμεσα στην Τσέλσι.

Για τον παίκτη είχε υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από άλλα μεγάλα κλαμπ όπως η Ίντερ, με τις "μετοχές" του να εκτοξεύονται μετά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα πρωταθλήματα Sudamericano U20.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ