ΤΣΕΛΣΙ

Κλείνει Καντέ με 36.000.000 ευρώ!

Κλείνει Καντέ με 36.000.000 ευρώ!

Ένα βήμα από την Τσέλσι βρίσκεται ο ο Εν'Γκολό Καντέ, με γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα κάνει δικό της τον Γάλλο διεθνή άσο έναντι 36.000.000 ευρώ.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ευελπιστεί πως ο Εν'Γκολό Καντέ θα ακολουθήσει τα χνάρια του Τζέιμι Βάρντι και θα ανανεώσει τους όρκους αγάπης του με την Λέστερ ενόψει της νεάς σεζόν, όμως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία, ο 25χρονος άσος είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Όπως αποκαλύπτει ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός "RMC", Τσέλσι και Λέστερ έχουν ήδη συμφωνήσει για την μετακίνηση του παίκτη στους "μπλε" έναντι του ποσού των 36.000.000 ευρώ και μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Καντέ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.

Κλείνει Καντέ με 36.000.000 ευρώ!

Το ίδιο μέσο σημειώνει πως ο Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος, που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στη φετινή εκπληκτική πορεία της Λέστερ προς τον τίτλο, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ