ΤΣΕΛΣΙ

Κιν: "Αν ήμουν συμπαίκτης του Αζάρ, θα τον κλωτσούσα"

Κιν: "Αν ήμουν συμπαίκτης του Αζάρ, θα τον κλωτσούσα"
© GETTY IMAGES

Ο Ρόι Κιν περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την αντίθεσή του προς τις δηλώσεις του άσου της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ - παραμονές του ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν - περί ενδεχόμενης πρότασης από τη δεύτερη.

"Θα ήταν δύσκολο να απορρίψω μια πρόταση από την Παρί Σεν-Ζερμέν", υποστήριξε στην αρχή της εβδομάδας με δηλώσεις του στη "Le Parisien", o 25χρονος διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

Το timing της δήλωσης δεν ήταν και το καλύτερο, μιας και οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την Τρίτη στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Κιν: "Αν ήμουν συμπαίκτης του Αζάρ, θα τον κλωτσούσα"
© ITV

Ο Ρόι Κιν, εμβληματική ποδοσφαιρική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άσκησε δριμύτατη κριτική στον Εντέν Αζάρ, μέσω δηλώσεών του σε τηλεοπτική εκπομπή:

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους παίκτες, υπέγραψε μόλις πέρυσι επέκταση συμβολαίου με την Τσέλσι για πέντε χρόνια ακόμη, όταν έδειξε πόσο σπουδαίος είναι και τώρα ήρθε - παραμονές ενός σπουδαίου ματς με αυτή την ανοησία. Εάν ήμουν συμπαίκτης του, θα τον κλωτσούσα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αλλά η συμπεριφορά του, είναι κακομαθημένου παιδιού. Ήταν γελοίο αυτό που είπε", υποστήριξε ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ