ΤΣΕΛΣΙ

''Κάρφωσε'' τον Κόντε ο Κουρτουά: "Παίκτες σαν τον Αζάρ πρέπει να παίζουν 90 λεπτά"

Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Καυστικός για την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να αντικαταστήσει τον Εντέν Αζάρ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Τιμπό Κουρτουά. Δείτε τι ανέφερε.

Είναι γεγονός πως η άσχημη σεζόν που διανύει η Τσέλσι έχει διαταράξει τις σχέσεις ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και Αντόνιο Κόντε, ειδικά μετά και την πτώση από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Ακόμα μία απόδειξη, η δημόσια αντίθεση του Τιμπό Κουρτουά στην αντικατάσταση του συμπαίκτη του, Εντέν Αζάρ, από τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της ήττας με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford.

"Παίκτες σαν τον Εντέν πρέπει να βρίσκονται ενενήντα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Συνέχεια μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω επιθετικά", δήλωσε στο βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό ''Play Sports''.

"Μετά το γκολ που πετύχαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ σε αντεπίθεση, όπως και την περασμένη Τρίτη (σ.σ. Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 1-1) . Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε λίγο την μπάλα στα πόδια μας, αλλά ακόμα και έτσι δεν θα έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Δεν έχω εξήγηση για την αλλαγή του Αζάρ. Δεν περίμενα να τον βγάλει, αλλά αυτή είναι η επιλογή του προπονητή. Πρέπει να το εξηγήσει. Δεν μπορώ να κοιτάξω μέσα στο κεφάλι του", συμπλήρωσε.

Οι δημόσιες δηλώσεις του Κουρτουά, πάντως, ίσως είναι ένα βήμα ακόμα προς την έξοδο του από το Stamford Bridge και την επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ