ΤΣΕΛΣΙ

Καντέ: "Ο Κόντε με έπεισε να πάω στην Τσέλσι"

Καντέ: "Ο Κόντε με έπεισε να πάω στην Τσέλσι"

Ο Εν'Γκολο Καντέ ευχαρίστησε την Λέστερ και τον Κλάουντιο Ρανιέρι για τα όσα μαγικά έζησε στην πρώτη του σεζόν στην Premier League και αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Κόντε ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ανήκει στην Τσέλσι ( η οποία δαπάνησε το ποσό των 36.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της) όμως ο Εν'Γκολό Καντέ δεν ξεχνάει την ομάδα με την οποία εκτίναξε το όνομά του και το κασέ του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και θέλησε να αποχαιρετήσει την Λέστερ μέσω μηνύματός του στο Twitter.

"Η σεζόν 2015/2016 θα παραμείνει μία σημαντική σεζόν για μένα ως ποδοσφαιριστή. Μετά από μία φανταστική σεζόν, τελείωσε με τον τελικό του Euro 2016 με την εθνική Γαλλίας. Χάσαμε, αλλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.

Η ομάδα και η θέρμη των Γάλλων φιλάθλων μας έδωσαν δύναμη και ήθελα να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Φυσικά πρέπει να αναφέρω και την επίθεση στη Νίκαια στις 14 Ιουλίου και να πω ότι η σκέψη μου είναι στα θύματα και στις οικογένειές τους.

Φέτος, ανακάλυψα επίσης την Premier League με την Λέστερ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ηγέτες, τους συμπαίκτες μου και τον Κλάουντιο Ρανιέρι για αυτή τη φανταστική σεζόν που μας βρήκε πρωταθλητές Αγγλίας.

Η εμπιστοσύνη τους αλλά και οι οπαδοί θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Σας ευχαριστώ και πάλι", τόνισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος, για να αναφερθεί κατόπιν στο νέο βήμα της καριέρας του:

"Στο ξεκίνημα της σεζόν 2016/2017 επέλεξα να έρθω στην Τσέλσι. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που μόλις προσέλαβε έναν σπουδαίο τεχνικό και έχω υψηλές φιλοδοξίες με αυτό το σύλλογο.

Το σχέδιο του συλλόγου και η ομιλία του προπονητή με έπεισαν να αποτελέσω και εγώ μέρος αυτής της νέας φιλόδοξης περιπέτειας. Ανυπομονώ να δω τη νέα μου ομάδα και να τα δώσω όλα για ένα επιτυχημένο καλοκαίρι... και για μία επιτυχημένη σεζόν φυσικά!!! Θα είμαστε σε επαφή"!.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ