ΤΣΕΛΣΙ

Και επίσημα ο Κόντε στην Τσέλσι

Και επίσημα ο Κόντε στην Τσέλσι

Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κόντε, από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ήταν γνωστό εδώ και κάμποσο διάστημα ότι η Τσέλσι είχε προκρίνει την λύση του Αντόνιο Κόντε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την Δευτέρα (4/4) οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν και επίσημα την συμφωνία τους με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Κόντε θα οδηγήσει την Εθνική Ιταλίας στα τελικά του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της "Σκουάντρα Ατζούρα" στη διοργάνωση, θα αναλάβει τα καθήκοντα του στην Τσέλσι.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επόμενη τριετία και ο 46χρονος τεχνικός δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική της καριέρας του.

"Είμαι ενθουσιασμένος σχετικά με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Τσέλσι. Είμαι υπερήφανος να υπηρετώ την Εθνική ομάδα της χώρας μου σαν προπονητής και μονάχα ο ίδιος ρόλος σε ένα κλαμπ όπως η Τσέλσι μπορεί να είναι το ίδιο ελκυστικός.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πάντες στον σύλλογο και την καθημερινή πρόκληση του ανταγωνισμού στην Premier League. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο παρακολουθούνται όπου κι αν πας, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και η φιλοδοξία μου είναι να έχω περισσότερες επιτυχίες και από αυτές που βίωσα στην Ιταλία.

Είμαι χαρούμενος που ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις τώρα, οπότε όλα είναι ξεκάθαρα και τελειώσαμε με την φημολογία. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου στην Εθνική Ιταλίας και θα μιλήσω ξανά σχετικά με την Τσέλσι μετά το τέλος του Euro", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κόντε μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους "μπλε" του Λονδίνου.

O Αντόνιο Κόντε θα γίνει ο πέμπτος Ιταλός τεχνικός που κάθεται στον πάγκο της Τσέλσι, μετά τους Κλάουντιο Ρανιέρι, Τζιανλούκα Βιάλι, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ