ΤΣΕΛΣΙ

Ικανοποιημένος ο Μουρίνιο από τον Φαλκάο

Ικανοποιημένος ο Μουρίνιο από τον Φαλκάο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ρανταμέλ Φαλκάο και τόνισε ότι ο Κολομβιανός επιθετικός προσφέρει σε πολλούς τομείς στο παιχνίδι της Τσέλσι.

Μετά από μία μη παραγωγική σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρανταμέλ Φαλκάο επιχειρεί την ολική επαναφορά με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Κολομβιανός προπονείται σκληρά στις πρώτες ημέρες του με τις μπλε φόρμες και ο Ζοσέ Μουρίνιο επισήμανε το γεγονός στους Άγγλους δημοσιογράφους.

Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε ότι ο Φαλκάο προσφέρει σε πολλούς τομείς στο ομαδικό παιχνίδι και δεν αρκείται να περιμένει τη μπάλα για να σκοράρει.

"Είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη εβδομάδα του. Μου αρέσει πολύ ως ποδοσφαιριστής. Η ομάδα αποδίδει πολύ καλά με έναν επιθετικό τέτοιας κλάσης. Δεν αρκείται στο να σκοράρει πολλά γκολ, επίσης, συνεισφέρει πολύ στη δημιουργία και στην ανάπτυξη" ανέφερε ο Μουρίνιο.

Κατόπιν, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έως τώρα συνεργασία τους: "Περίμενα την αφοσίωση του στη σκληρή δουλειά, να βοηθήσει την ομάδα και να κατανοήσει τον τρόπο που παίζει η Τσέλσι. Για την ώρα, είμαστε όλοι χαρούμενοι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ