ΤΣΕΛΣΙ

Η δικαίωση του Μουρίνιο για Ντρογκμπά!

Η δικαίωση του Μουρίνιο για Ντρογκμπά!

Κι όμως και ο Ντρογκμπά αμφισβητήθηκε! Σαν σήμερα δέκα χρόνια πριν ο Ζοζέ Μουρίνιο πίστεψε και στήριξε τον παίκτη της Μαρσέιγ, κλείνοντας στόματα: "Να τον κρίνετε όταν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο". Το τι ακολούθησε γνωστό...

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια η Τσέλσι απέκτησε τον 26χρονο τότε Ντιντιέ Ντρογκμπά από τη Μαρσέιγ, δίνοντας στον γαλλικό σύλλογο 24 εκατομμύρια λίρες. Ένα ποσό που θεωρήθηκε από πολλούς υπερβολικό για έναν παίκτη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, αλλά δεν είχε κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού, όμως ήταν προσωπική επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο που πίστευε πάρα πολύ στις ικανότητες του Ντρογκμπά. Ερωτηθείς, λοιπόν για το ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν υπερβολικά για την απόκτηση του, ο Μουρίνιο απάντησε: "Να τον κρίνετε όταν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο!".

Τα χρόνια που ακολούθησαν ο Ντρογκμπά ταύτισε το όνομα του με την Τσέλσι, ενώ ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας που οδήγησαν τον σύλλογο στην κορυφή μετά από 50 χρόνια! Την συγκεκριμένη ιστορία θυμίζει μέσω του twitter της η "SPORT Bible":

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ