ΤΣΕΛΣΙ

Η ώρα του αποχωρισμού για τον Τέρι

Chelsea's John Terry gives a thumb up after the International Champions Cup soccer match against the Liverpool at the Rose Bowl, Wednesday, July 27, 2016, in Pasadena , Calif. (AP Photo/Jae C. Hong)
Chelsea's John Terry gives a thumb up after the International Champions Cup soccer match against the Liverpool at the Rose Bowl, Wednesday, July 27, 2016, in Pasadena , Calif. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Ο Τζον Τέρι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι "μπλε" δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιο του εμβληματικού Τζον Τέρι της Τσέλσι φτάνει στη λήξη του το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής " Standard", οι Λονδρέζοι δεν σκοπεύουν να το επεκτείνουν.

Ούτως ή άλλως, η ηλικία του (36) είναι απαγορευτική να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα του Αντόνιο Κόντε. Προσθέστε σε αυτό και την εξαιρετική παρουσία των Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίς και Σέσαρ Αθπιλικουέτα.

Εξίσου πιθανό με το να μετακινηθεί σε κάποιο πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, θεωρείται και το ενδεχόμενο να του προταθεί ρόλος προπονητή στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι και να αποχαιρετήσει άμεσα το ποδόσφαιρο από θέση επαγγελματία παίκτη.

Βεβαίως, το MLS και η κινέζικη Super League είναι δύο δελεαστικές επιλογές για τον Τέρι. Μένει η επιβεβαίωση της αποχώρησής του από το "Stamford Bridge" διά επισήμου στόματος και εν συνεχεία να δούμε τον τρόπο που θα επιλέξει να τον αποχαιρετήσει η Τσέλσι, στην οποία έχει διανύσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική καριέρα του, από το 1998 μέχρι φέτος.

Με τη φανέλα της έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές τον τίτλο της Premier League και οδεύει προς τον πέμπτο, ένα Champions League, ένα Europa League, πέντε FA Cup και τρία League Cup.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ