ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι της σεζόν 2016-17 που ονειρεύεται ο Κόντε

Η Τσέλσι της σεζόν 2016-17 που ονειρεύεται ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι από την 1η Ιουλίου και έχει ήδη ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Διαβάστε τους παίκτες που θέλει σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Δεν έχει κλείσει ούτε ένα 24ωρο από την στιγμή που η διοίκηση της Τσέλσι επισημοποίησε την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Αντόνιο Κόντε (θα είναι σε ισχύ από την 1η Ιουλίου) και τα ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ήδη τα μεταγραφικά του πλάνα για τους Λονδρέζους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Τσέλσι της σεζόν 2016-17 που ονειρεύεται ο Κόντε

Όσον αφορά στο μεγάλο στόχο για το κέντρο της άμυνας αυτός είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι που τον γνωρίζει "απ'έξω και ανακατωτά" από την τριετή (άκρως επιτυχημένη) θητεία του στη Γιουβέντους, για το χώρο της μεσαίας γραμμής οι δύο παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρο είναι οι Πογκμπά και Ναϊνγκολάν ενώ όσον αφορά στη γραμμή κρούσης επιθυμεί να αποκτήσει έναν των Ιγκουαΐν, Καβάνι, ή Λουκακού.

Η Τσέλσι της σεζόν 2016-17 που ονειρεύεται ο Κόντε

Αυτοί δεν είναι ωστόσο οι μοναδικοί παίκτες που "βλέπει" ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να εκτιμούν πως ενδιαφέρον έχει δείξει τόσο για τον Χουάν Κουαδράδο της Γιουβέντους (για την ενίσχυση της Τσέλσι στις πτέρυγες της επίθεσης) όσο και για τους δύο βασικούς σέντερ μπακ της Ρόμα: τον Κώστα Μανωλά και τον Αντόνιο Ρίντιγκερ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ