ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι θέλει τον Ναϊνγκολάν

Roma's Radja Nainggolan in action during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs AS Roma at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 23 September 2015.
ANSA/LUCA ZENNARO
Roma's Radja Nainggolan in action during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs AS Roma at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 23 September 2015. ANSA/LUCA ZENNARO ANSA

Αφού απέφυγε κατά τύχη το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ο Ρατζά Ναϊνγκολάν ενδέχεται να μετακομίσει από τη Ρώμη στο Λονδίνο.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ρατζά Ναϊνγκολάν θα μπορούσε να συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, όπως διηγήθηκε ο ίδιος, όμως η πραγματικότητα τον αναγκάζει να επικεντρωθεί στην καριέρα του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Διότι, ήδη η Τσέλσι ασχολείται μαζί του, κατόπιν εισήγησης του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής έχει καταλήξει ότι η μεσαία γραμμή χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με ενέργεια και αποτελεσματικότητα στα μαρκαρίσματα και ο Ναϊνγκολάν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Στην ηλικία των 28 ετών, ο Βέλγος χαφ θεωρείται από τους σκληροτράχηλους στη Serie Α και η Ρόμα τον κοστολογεί στα 40 εκατομμύρια ευρώ, πέντε φορές περισσότερα απ' όσο τον αγόρασε από την Κάλιαρι ένα χρόνο πριν.

Η Τσέλσι δεν είναι η μόνη ενδιαφερόμενη, αφού η Γιουβέντους θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της, ωστόσο είναι σαφές ότι εάν πρόκειται να τον χάσει, η Ρόμα θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει εκτός Ιταλίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ