ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Αζάρ για να πει "όχι" στη Ρεάλ

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Telegraph", οι διοικούντες την Τσέλσι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον Εντέν Αζάρ, το οποίο θα τον καταστήσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League, προκειμένου να πει "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Τιερί Αζάρ, πατέρα του Εντέν, σήμαναν συναγερμό στο στρατόπεδο της Τσέλσι. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του, αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι διοικούντες την αγγλική ομάδα, καθώς θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της " Telegraph" υποστηρίζει πως οι "μπλε" δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τόσο εύκολα τα όπλα και προτίθενται, ύστερα από εντολή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα τον καταστήσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Αζάρ αναμένεται να "καρπώνεται" 340.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι 16.500.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, το οποία μπορούν να εκτινάξουν το μισθό του στα 20.000.000 ευρώ το χρόνο.

Την ίδια ώρα, ο Πολ Πογκμπά, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο αγγλικό πρωτάθλημα, αμείβεται με 325.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 15.600.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως το τρέχον συμβόλαιο του Βέλγου σταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και στόχος των Λονδρέζων είναι να το ανανεώσουν τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ