ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι ισοφάρισε την πρόταση της Γιουνάιτεντ για Λουκακού

Everton's Romelu Lukaku reacts after a missed opportunity during his team's English Premier League soccer match against Chelsea at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Aug. 30, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Everton's Romelu Lukaku reacts after a missed opportunity during his team's English Premier League soccer match against Chelsea at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Aug. 30, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Έβερτον δέχθηκε πρόταση 85.000.000 ευρώ και από την Τσέλσι, μετά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πλέον το βάρος της επιλογής πέφτει πάνω στον Ρομελού Λουκακού.

"Μήλον της έριδος" αποτελεί ο Ρομελού Λουκακού για την πρώην και τη νυν ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν να τα έχει βρει σε όλα με την Έβερτον και τον παίκτη, ωστόσο η Τσέλσι ισοφάρισε την πρόταση των 85.000.000 ευρώ σύμφωνα με την " Telegraph" και πλέον τα πάντα απεφίενται στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θεωρούν ότι ο 24χρονος Βέλγος επιθυμεί να επιστρέψει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου αγωνίστηκε το 2011-2012, πριν από τους δύο δανεισμούς σε Γουέστ Μπρομ και Έβερτον.

Το πρόβλημα έγκειται στην προμήθεια του ατζέντη του, Μίνο Ράιολα, αφού οι "μπλε" δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν τα χρήματα που ζητάει, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις μαζί του.

Ο Λουκακού είναι προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το βράδυ της Παρασκευής στο "Ολντ Τράφορντ", ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, η Τσέλσι θα τον περιμένει να τον ντύσει ξανά στα χρώματά της, αυτήν τη φορά με τελείως διαφορετικούς όρος σε σχέση με την πρώτη θητεία, αφού θα αποτελεί τον βασικό επιθετικό της.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ