ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι έτοιμη να προσφέρει 115.000.000 ευρώ για Λουκακού - Μπάρκλεϊ!

Η Τσέλσι έτοιμη να προσφέρει 115.000.000 ευρώ για Λουκακού - Μπάρκλεϊ!

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στην Έβερτον και να πληρώσει αδρά για να αποκτήσει τους Ρομελού Λουκακού και Ρος Μπάρκλεϊ!

Ο Ρομελού Λουκακού ξεκαθάρισε στην Έβερτον ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει για ομάδα με μεγαλύτερες βλέψεις. Ταυτόχρονα, το συμβόλαιο του έτερου "αστεριού" της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Ρος Μπάρκλεϊ, φτάνει στη λήξη του το 2018 και για την ώρα οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση αυτού δεν σημειώνουν πρόοδο.

Αυτήν την κατάσταση φέρεται διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία βλέπει στον Βέλγο επιθετικό τον ιδανικό διάδοχο του Ντιέγκο Κόστα και στον Μπάρκλεϊ έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και μάλιστα Άγγλο. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος είχε βρεθεί στους Λονδρέζους την περίοδο 2011 - 2014, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να λαμβάνει τότε την απόφαση να τον πουλήσει στην Έβερτον έναντι 35.000.000 ευρώ.

Ο βρετανικός Τύπος, λοιπόν, μιλά για πρόθεση των "μπλε" να ξοδέψουν μέχρι και 115.000.000 ευρώ, προκειμένου να δελεάσουν τα "ζαχαρωτά" και να φέρουν τους δύο παίκτες στο "Stamford Bridge"! Όπως αναφέρεται, ο Λουκακού υπολογίζεται ως αντικαταστάτης του Κόστα στους πρωτοπόρους της Premier League, καθώς ο 28χρονος Ισπανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κινεζικών ομάδων και η πιθανότητα να πωληθεί είναι μεγάλη. Από την πλευρά του, ο Μπάρκλεϊ πρόκειται να αντικαταστήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας, που θα αναζητήσει μια ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να του δώσει πιο ενεργό ρόλο.

Τον Λουκακού κοιτούν επίσης οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, ενώ για τον Μπάρκλεϊ ενδιαφέρεται έντονα η Τότεναμ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ